Dojče vele: Još jedno iskopavanje Tita

Ostavite komentar


  1. Ovaj klovn se cak i trudi da sa svojom bradom podseca na cetnika drazu.Toliko je mizeran i primitivan da se tesko moze uporediti sa nekim slicnim.Njemu bi savrseno stajala dobro ono uporedjenje koje glasi „kakva je razlika izmedju coveka i zivotinje?Covek moze da bude zivotinja,a zivotinja ne moze da bude covek“Dosta verodostojan opis ovog klovna.

  2. Jos jedan trik, da bi manje razmisljali o iskopavanju litikuma SNS propaganda je osmislila novu igricu za zatrpavanje afera i vrucih tema, zove se: „Umesto kopanja litijuma trazite kopanje Tita!“, iskopava je Tita treba da „razvodni“ frku oko iskopavanja litijuma. Racunaju da Srbi preferiraju pamcenje zivine, pa bi tako mogli da zaborave Gornje Nedeljice i trovanje zivotne sredine litijumom. Samo neka se narod necum zabavlja, dok sprema kajganu od dva jaja za 22 dinara/dnevno.

  3. „U pravoslavlju je grob svetinja i ne sme da se dira“. Ko to kaze? Grobovi mnogih prabvoslavnih svetaca su premestani kao i kraljeva i vladara. Treba staviti neki natpis no njegov grob na primer koliko je Srba (druge narode nije) ubio zbog neslaganja sa njegovim misljenjem. Pavelic je umro prirodnom smrcu, dok se Drazi ni grob nezna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.