Analiza Dojče vele o sankcijama i Srbiji: „Business as usual”

Ostavite komentar


  1. Za lopandića je samo da uzme lopatu i sredjuje svoje dvorište. Njemu sigurno odvratni zapad nije ubio dete, ili ženu(bilo u nato agresiji, bilo u veštački izazvanoj pandemiji). Eno nje mu i takvima EU i njihove dugine boje. Srbiji ne trebaju! Ja se lično ponosim kad bi mi rekli da sam Putinov eksponent. Nadam se i Vulin. Vulin ima ono što drugi nemaju! Vuline, heroju, deklariši se javno kao Putinov čovek! Zamisli da se deklariše kao Bajdenov čovek! Ni u snu! Pozdrav, Vuline, junačino!

  2. Vulina ne mogu da smislim kao I ove nove radikale, ali ako ga smenimo zbog toga sto se ne svidja Americi mi smo stvarno banana drzava.

  3. @Peđa: Dakle ako sa Amerima imamo isto mišljenje o nekom, onda ćemo bataliti svoj stav i raditi suprotno samo da bismo se inatili? Wow, kako zrelo!

  4. Vulin koji je godinama živeo u Hajatu na grbači ovog naroda… Odakle mu pare da se bahati… Ako nije od droge i kriminala to su pare svih nas koji plaćamo poreze. Lično ne želim da plaćam poreze državi u kojoj vladaju Vulin, Dačić, Vučić – osobe koje nemaju dan poštenog radnog staža i koje su čitav život provele u politici, prodajući maglu nesretnom i poluobrazovanom narodu Srbije.

  5. Све зависи ко је ‘наручио’ и за колико пара ‘анализе’ !?

  6. A da prošire sankcije kao 90 tih zbog Vilina da li bi se složili i ovako su nam ukrali bar zadnjih 30 godina pa zar opet i zbog koga .Mi smo onda svi da skoči o u Dunav. Niko nije iznad države ni Vučić a kamoli Vulin

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.