„Dok je NATO ‘oslobađao’ Kosovo, ubijeno je 1.500 Srba“: Novinar iz Đakovice o Danu oslobođenja u Prištini

Ostavite komentar


  1. Na pitanje novinara oficiru američke vojske u sastavu KFORa posle povlačenja srpske vojske sa Kosova, zašto dozvoljavaju zločine OVK nad preostalim Srbima, on je odgovorio da razume frustraciju kosovskih Albanaca koji su prošli kroz ratnu golgotu i želju da se svete Srbima. I u Srebrenici je na delu bila osveta, ali za to nedelo srpskih snaga nije bilo razumevanja od strane zapadnih vojnika. Licemerje i pristrasnost na delu, ali ako se uzme u obzir da se uporno deklarišemo kao njihovi neprijatelji koji podržavaju Rusiju, boljem se ne možemo ni nadati.

  2. Milosicev rezim, izpada kao da istorija Kosovai Metohije, ili sukobi pocinju od dolaska Milosevog rezima, sve pre ili poske toga je med I mleko, 1941, 1945, 1965, 1974, 1981, … 2001, 2004, 2008, …. sve „Miloševićev rezim“, jadna nam Srbija sa takvim mentalnim školom pojedinih ‘novinara’ i dela javnosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.