Dok je vlast nezadovoljna, šta o Piculi misli opozicija?

Ostavite komentar


  1. Jednostavno je. Ako nešto ne znaš, samo čuješ šta kaže srpska vlast i režimski mediji i istina je uvek na drugoj strani. Sve, ali baš sve lažu…

  2. ..ako je jedan Kurti rasturio Vucicevu kamarilu I potuko do nogu..Piculi ostaje samo da dovrsi..

  3. Ko god dodje, promeni se,bude na platnom spisku predsednika i zaboravi na evropskoe vrednosti…..

  4. Uvek se na kraju sve svede na to, da li je gospodin Picula sklon da zarad nekog novca, odstupi od pravila igre EU. Izgleda da je do sada cist i zato je ovakva reakcija vlasti. Njima odgovaraju samo potkupljivi, a oni mogu mnogo da ponude…

Ostavite komentar


Politika

Koji od tri predsednika SNS je održao najbolji govor u Vršcu? 10

Koji od tri predsednika SNS je održao najbolji govor u Vršcu?

Jedna rođendanska proslava Srpske napredne stranke u Vršcu, a tri predsednička govora. Sva tri sa jednim ciljem veličanja samo jednog predsednika, doduše bivšeg, Aleksandra Vučića. I dok Vučićev govor predstavlja red samohvalisanja, red obećanja i red pretnji, dotle je utisak da se govori prvog i poslednjeg predsednika naprednjaka, Tomislava Nikolića i Miloša Vučevića mogu takmičiti u disciplini poniznosti Vučiću. Prvi to čini da bi sačuvao dedinjski krov nad glavom, a poslednji da bi sačuvao trenutnu pozicuju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. i 27. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.