Saznajemo: Dobrica Veselinović sutra podnosi ostavku na mesto odbornika u beogradskoj Skupštini?

Ostavite komentar


  1. Red bi bio da Lazović i on nestanu sa političke scene posle debakla koji će nas sve debelo koštati. Umesto da banditi završe u zatvoru, oni su im omogućili još četiri godine besomučne pljačke.

  2. Mesta po gradovima odbornika se placaju pausalno nesto sitno, mozda 10 hiljada, niko nece da sedi tamo i radi za te novce. Nije ovaj naivan, ide da sedi u Skupstitni za nasih 200.000 dinara. Pokvareno i bahato. Nek podnese u Skupstini a nek sedi u Beogradu, svom gradu da mu doprinese.

  3. Neće da gomilaju funkcije?! A je l podneo ostavku na odborničko mesto u skupštini opštine Novi Beograd? i zar nije prva na beogradskoj listi zlf Natalija Stojmenović, koja će sada da vodi odborničku grupu, takođe narodna poslanica?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.