Da li je direktor Uprave carine Beograd organizovao kupovinu glasova u piceriji na Dorćolu?

Ostavite komentar


  1. Verovatno jeste, i? A gde vam nestade članak o Bastaću i onom bitnom dr na Starom gradu.

  2. Došao sa Kosova sa kupljenom diplomom na mesto direktora finansija GSP. I dokrajčio ga, onako baš lepo. Onda je nagrađen mestom direktor carine

  3. Nije direktor carine nego upravnik lopurda koga je doveo Andrej Vucic . Pitajte carinike kako su pod pritiskom sefice u luci Beograd potpisivali za sns i koja ih je vodila na večeru u Majdan i to zajedno sa spediterima.Jos upravnik kriminalac možete zamisliti postavi na instaliram svi smo mi vucici. Strasno u kakvoj kriminalnoj zemlji živimo sa kriminalcima na vlasti.

  4. Sve je tačno . Ima još nešto da je taj smrad Softic spasio priju zatvora na carini.

  5. Opet crnogorac !!! Zato nam tako i ide nigde Srba u Srbiji ! Itreba da nam rade to sto rade a i gore od toga . Cutimo i trpimo , DOKLE VISE BRE !!!

  6. Moliću vas da mi kažete gde mogu prodati glas , da ga bar unovčim ,kada su i onako ovi izbori besmisleni .

  7. „…gurala građane i novinare i terala ih sa mesta okupljanja – pisala je Nova.rs. Nije bilo baš tako. Meni su u sećanju ostali nabildovani ćelavci koji stežu kragne novinarima i tako pridavljene ih odvode dalje od mesta inauguracije. Ako je to „guranje“ i „teranje“, onda ok.

  8. Ma jok, oni ne lazu, pa sigurno I ne kradu. Sve najgore Iz ovog naroda se okupilo u sektu, Zlo.

Ostavite komentar


Politika

Kreće li Ćuta u "treći svetski rat sa Nemcima": O planu opozicionara za odbranu Gornjih Nedeljica od Rio Tinta 10

Kreće li Ćuta u „treći svetski rat sa Nemcima“: O planu opozicionara za odbranu Gornjih Nedeljica od Rio Tinta

Nama jesu potrebni planovi građanske samoodbrane kako bismo izdržali što je duže moguće, ali nam je pre svega potreban plan za vraćanje i obnovu države jer samo ona može biti garant opstanka građana. Nije ugrožena samo dolina Jadra, već i kompletna Zapadna Srbija, te je neophodno da je zaštitimo. A da bismo bili kadri da se suprotstavimo i istrajemo u takvoj borbi, moramo biti mudri i strpljivi, ali i posvećeni, uporni i hrabri. Ali desni populizam i iracionalni narativi oko “trećeg rata sa Nemcima” su besmislice veoma štetne za interese Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.