Dosta je bilo: Raskrinkana laž o poreskom dugu

Ostavite komentar


  1. Ostaje da se poradi na organizovanju lokalnih odbora po Srbiji da ne bi doživeli sudbinu LDPa i frugih koji su večito na 5 do 10 %

  2. Da li je Dojče Vele objavio izvinjenje? Da li vam je g.Raduloviću neko ponudio bilo šta iz te redakcije? Problem je što ovo mediji koji su pod kontrolom neće ovo objaviti. Srbi sve mogu za 5 minuta, zar ne?

  3. Steta je vec pocinjena, a verujem da istinu nije objavio niko osim lista "Danas". Hipnotisana gomila prati samo uvlacko-huskacke medije pod kontrolom diktatora.

  4. Ko zivi u Americi znao je da je to obicna budalastina.Medjutim, lakovernim Srbima lako je podvaliti pa tako im se podvalila i ova vlast.Da bi bio duzan milion za godinu dana morao si da zaradjujes oko 4-5 miliona.Ali,automatski ti odbiju blizu milion, tako da je razlika mogla biti 20-30 hiljada.Sasa je kao CO imao oko 250 hiljada godisnje, sto znaci da je u Americi morao raditi 20 godina da bi bio duzan milion, a da mu ne uzimaju ni centa automatski, sto je nemoguce.Nikog ovo ne interesuje, vazno je coveka oblatiti.

  5. Radulovićev navodni dug me uopšte ne zanima. Vlast stalno kokodače da je "stečajni upravnik – lopov" iako je to naprasno postao istog trena kad je otišao iz vlade, pa mi samo nije jasno što se tako paranoično bave ovim , po njima nebitnim čovekom koji je, zaboga, jedva prešao cenzus i nema nikakvu podršku i značaj. Ako je toliko nevažan, čemu takva hajka? Mene više od ove priče (tj.pokušaja turske serije u milion nastavaka za zabavu pink-populacije) interesuje gde je nestala firma Vučićevog brata za koju je rekao da će raditi u njoj ako ne uspe u politici. Kad ćemo čuti objašnjenje kako je Vučić planirao da radi u firmi za koju njegov brat navodno nije znao ni da postoji kao što nije znao ni da mu je ukraden identitet?

Ostavite komentar


Politika

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU 10

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU

Garancija da će ekološki standardi biti primenjivani u slučaju Jadra ne može biti reč predsednika Srbije ili obećanje nekih inostranih zvaničnika. Kada su institucije zarobljene, prinuđeni smo da sami i na svakom mestu branimo svoja prava i javni interes. Na ovom pitanju, srpsko društvo može da se obnovi ili potone još dublje. Zato pozivamo građane Srbije da odlučno pokažu da su odabrali pr(a)vi put”, saopštava ProGlas.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.