Pokret DJB 3. avgusta najavio blokadu Narodne skupštine

Ostavite komentar


  1. Jel opozicija ima u svom recniku nesto drugo osim demonstracija i blokada, posto vidim da im se vokabular sveo na te dve reci.

  2. Džabe se prćakate kao somovi u plićaku. Nemoj za dve nedelje opet da kevćete kako su izbori krivi za porast obolelih od korone. A kRaduleta u prdekanu zbog namernog širenja bolesti, i ako je zreo za „Lazu“.

  3. Da li uopšte neko od ovih političara osim svojih ličnih ambicija i frustracija gleda na narod i razmišlja šta sve ove blokade, protesti uništenja čine većini građana kako Beograda tako i Srbije.

  4. kRadule samo napred, više te ne štiti poslanički imunitet, znači još večeras, a sutra, e sutra ćeš u zatvor, zajedno sa Nogom, pa ko ga kome utera.

  5. DJB koja je manipulisala svojim članstvom, pukla na izborima sad hoće na silu da onemogući konstituisanje parlamenta i time navodno da sruši vlast. Stečajni upravnik je zaista poludeo ako misli da će uspeti u tome.

    1. Pa kada ce ze jednom shvatiti da ste potroseni politicari, nemozete preci cenzus, narod vas ne zeli… Propagirate i vrsite nasilje

    2. Mislis, Maro?
      Mislis li uopste, Maro, ili zvaces dok kuckas neka slova?

      1. Evo ga dežurni dobutinko. Razumem ja da neko podržava, recimo, Dveri, DJB, Djilasa, Jeremića, Trifunovića, SmS, Čanka, Šešelja… ali ovaj sa lažnim imenom što bi da presretne dobutinka… taj je priča za sebe, taj podržava i OVK, samo da je protiv nekoga iz vlasti, veću budaletinu nisam sreo ovde.

          1. Mladen, imaš nešto protiv? Pa, imam i zbog koga, a sendvič je baš ukusan, ali ti si navikao na go.vedinu, prasetinu, jaretinu… Bolje da ćutiš i glodješ tu kosku.

      1. Koja pljačka, je l’ ona od 619 miliona evra, koja izdaja, je l’ ona iz 2008. koja gaženja, je l’ ona izvinjenja svima i svakome do 2012? Hoćeš još?

    3. E sad ako vas ne opali kec,nikad posle neće? ??
      A najbolje za uspešan ishod blokiranja raskrsnice bi bilo da ogorčeni građani dođu sa upregnutim Cezama ???
      Zašto?
      Zato što bi taj gest bila idealna poruka da se Vlasti pokaže, kako se domaćinski raspolaže sa državnim novcima a ista (ceze) mogle bi na više načina da se iskoristi?
      Kako?
      Kao zaštitni znak grada Beograda !
      Wien ima fijaker, Venecija ima gondole a mogli smo i Mi da je bilo razumevanja i dalekovidosti ali srbima sve novotarije smetaju i bodu oči dok se ne naviknu evo na primer sa spomenikom Pobednika a danas je zaštitni znak i na kraju Amsterdam biciklo !!
      Drugi način da je Vlast samo htela a mogla je da na Cezama instalira Magično oko i spoji lepo sa korisnim !!!
      A vi koji planirate da blokirate raskrsnice koje su obeležene crvenim trakama u slučaju da dođe do nezgode fizičke vrste možete konje Vrane izpresti kao u „Gladijatoru“ i suprotstaviti se konjickoj brigadi !!!
      Srećno ???

    4. Maro u pravu ste djb njihove zajebancije sta li hoce vise dosadise i bogu i narodu ostalo je da posteni narod uzme motke i rastera ovu bagru.

  6. Pustite bre ovu drzavu da funkcionise, sram vas bilo! Narod vas nece, pomirite se sa tim. Zarazio se narod na izborima, jel? A nije se zarazio od vasih skupova. Ja sa se potam sve bih vas pohapsila. Hocete da skandirate mozda “ Kosovo je Srbija“ svi vi koji ni u vojsci nisu bili, a moj muz ce da gine dok vi gledate sa Terazija. E zaista – dosta je bilo. Sram vas bilo

  7. Koga ces bre ti, olosu, da blokiras? E, aj da vidimo i to cudo, kako ce trotinet stranka da blokira Parlament.

  8. A sto je tebi, @Maro, toliko stalo da potvrdis misljenje patriJota i „clanova“ SNS je za zene samo varjaca?

  9. Šta je botovi. Čemu frka , jel vam vaše Božanstvo duplirao sendvič pa lajete. Čega se plašite , gneva naroda ????

  10. Super.
    I ja pozivam svih 63% gradjana rep Srbije da izadju na isto mesto I pogledaju u oci izdajicama.
    Zivela SNS, Predsednik Vucic I svo koji su glasali za SNS.
    DJB zeli da pokvario svima nama zivote.
    Nedajte da se to dogodi.
    Hvala lepo.

  11. Naravno nista od dokaza Radulovicu. Samo prazne price kao i uvek. Trla baba lan da joj prodje dan.

  12. Ovi znaju samo da prave blokade i protestuju. Onaj ko gubi nema pravo da se ljuti.

  13. Varaju se ovi iz DJB-a ako misle da ce narod podrzati njihovo nasilje i mrznju. Oni su svoje zavrsili, oni su vec na djubristu istorije.

  14. „Ako nas dodje 5.000, blokada ce uspeti“, stoji u saopstenju DJB. Sa zaljenjem moram da vam saopstim da vas nece biti ni 500.

  15. Baš bi to voleo da vidim!Da li će blokorati levu, ili desnu traku, jer nemaju dovoljno članova da blokiraju ceo plato i ulicu ispred skupštine.

  16. Igraj igraj i za pojas zadeni. Treba znati kada treba stati , stvarno dosta je bilo od dosta je bilo . Izbori su se zavrsili , niste lose pricali pre izbora ali sada je dosta navucicete mrznju i za sledece izbore . Sta je u pitanju da li ljudi vole da se slikaju , da se o njima pise , ovde se vise ne radi o legalnim stvarima za osvajanje vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.