„Dostojni Srbije“ od sinoć na Terazijama, gde je najavljen protest protiv Rio Tinta: Žele da spreče „novi 5. oktobar“

Ostavite komentar


  1. Daj Bože da dođe do novog Petog oktobra pa da procesuiramo vas domaće izdajnike iz „Dostojnih“ koji se kunete u Rusiju, izmišljate kvazi istoriju i teorije zavere i time pljujete sve normalne Srbe i one koji jako dobro znaju šta nam Rusi spremaju! Sram vas bilo!

  2. KGB i BIA,rade svoj posao.Ruski i BIA agenti,okupili neobrazovane,priglupe,indoktrinirane ekstremiste,Staljiniste,naciste,fašiste i ostali ljudski otpad.Svim silama se brani Vučićeva vlast.
    On je u stanju da na narod pokrene vojsku i policiju,ali se plaši otkazivanja poslušnosti.Klizimo u totalni fašizam.Najavio je i novi udžbenik iz istorije,pod kontrolom države,čitaj njega.Tu će srpski narod biti bezgrešan,a potlačen i ubijan kroz celu istoriju,mučen i pljačkan od „trulog zapada“,sve dok se nije pojavio on,drugi Mesija.On je povratio dostojanstvo i snagu srpskom narodu,odupreo se zlim silama i stvorio zlatno doba za Srbiju,prvi put u istoriji.
    Žalosno Srbijo,šta si dočekala.

  3. Dobro je da je dotični „vožd“ izašao u javnost kao FSB i BIA agent, tako da znamo za koga i on i BIA rade.
    5. Oktobar je neminovan. Gospodin „Vožd“ bi trebalo da se plaši 6. Oktobra obzirom da Otpor ovog puta neće nikome oprostiti.

  4. šta bi sa onom Miloševićevsko-Šešeljevskom skupštinskom odlukom ( ili šta je već) o prisajedinjenju Rusiji , ili kako su to onda nazvali?????!!! Rusi se ni onda nisu ni oglasili povodom toga. Pa da li ta odluka još važi?? A onda su ovi „dostojni“ uveli narod i zemlju u rat protiv najveće sile koja je ikad postojala na zemaljskoj kugli!!! Toliko o njihovoj brizi za Otadžbinu i narod!!!!!

  5. Srbija mala zemlja al’ krcata ludacima,predvodi ih Oskar!!Sve njegova rezija,on nista drugo ne radi osim gostovanja na rezimskim televizijama i smisljanjem taktike za ostanak na vlasti!

  6. Ne 5.oktobra nego 9.marta 1991 je trebalo da umesto kretenisanja valjano odradimo stvar kako nam se sve nakon toga ne bi dogodilo i kako bismo preko zajednice nezavisnih država do danas postepeno stigli do srednjerazvijenih država u okviru EU i NATO. Nismo ukapirali da su psihopata i pesnik-bradonja „dobar i loš pandur“ i danas teramo treću i ujedno poslednju trećinu (samo)uništenja.

  7. U ovoj zemlji cuda ima mnogo ludaka po kvadratnom kilometru. Gore je nego 91′, a ne smeju udariti na komsije pa se spremaju za borbu protiv svih normalnih ljudi.

  8. Strašno od napred zalepljene tablice,od pozadi vidljive,Srdjan prijavljivao ovo okupljanje uživo sam gledao,policija nije reagovala iako po zakonu ne može biti okupljanja od 00 do 6h ujutru!!!

  9. Službini ljudi . Skupština Republike Srbije ih je uredno snabdevala električnom energijom, OD NAŠIH SREDSTAVA, dok su oni nedeljama i mesecima „protestovali“ !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.