„Dostojni Srbije“ odgovaraju zašto su došli da ometaju rad Danasa: „Pod jedan – možemo“ (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Podrska „Danasu“. Po produhovljenim izrazima lica i rjecitoscu na nivou Titanika, jasno je da su ova ziva bica okupljena oko vase redakcije naucno modifikovani „milosevici“ za 21. vijek, a medju njima se mogu, ocigledno je, pronaci i vrijedni fosili koji jos uvijek nisu pohranjeni medju eksponate Muzeja nistavila, jada, bijede i zlocina.

  2. Jad i beda. Na šta je čovek spreman da spadne za par hiljada dinara… Šta će biti sa njima kada bude pao režim?

  3. Da li neko zna ko je ovim spodobama naložio i platio da idu ispred N1, Nove i Danasa, i šta žele da postignu sa time?

  4. Ko ih je poslao i koliko su placeni? Sramota kakvih sve spodoba ima. Svaka cast Danasu i N1!

  5. Znaci da Danas dobro i profesionalno obavlja novinarski posao.Bravo sa Danas i svaka podrska.

  6. Režimski botovi kojima apanažu verovatno finansira dobrim delom i Moskva

  7. Što ih niste sve snimili da bi sjutra mogli da budu procesuiran i zbog dela ugrožavanja bezbednosti, privatnog poseda i sl.

  8. Кад неко покушава да буде интелектуалац, а није и не иде му. Врло лоша имитација „Против насиља“. Дајте нешто ново, досадни сте. Само знају копи-пејст. И одвратни су, непријатни и напаљени. Из авиона се види чију су.

  9. Ovo je još jedan dokaz u kakvom beznadju je narod ove zemlje. Zamislite šta je u glavama tih ljudi, koliko su isprani njihovi mozgovi. Zaista ih žalim. A kolege iz Danasa, Saaamo napred!

  10. Okuplja njegova niskost i kuso i repato samo da bi sačuvao vlast.Malo je ostalo sendviča prošli put im preseli pa sada koristi ove sto samo lice na ljude.GOTOV JE!

  11. Na žalost, moram da se složim sa nazivom ove grupice. Stvarno su dostojni ovakve Srbije jer takvi kakvi su nigde više ne bi postojali niti bi im bilo dozvoljeno da smetaju ljudima u radu i ulaze na privatan posed. Obe stvari su nasilničko ponašanje uz podršku organa.

  12. A ja ceo život mislio da je „beg“ a ne „breg“ . Što bi breg išao kod Muhameda i ovaj kod njega kad breg ne hoda?

  13. Svako normalan treba da ometa rad ljudi koji lazu i sebe i svoj narod zarad plate.Sve jedno ce se desiti globalno da sve vlade padnu a vi cete ziveti sa time da ste radili za zlo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.