Dr Milić: Predlog Manojlovića ne vodi nigde, ne želimo da dižemo tenzije, sve ljude iz Beograda molim da nas puste na miru

Ostavite komentar


  1. Podrška ovom čoveku,doktoru,gospodinu u svakom smislu. Sve ove bajne opozicione političare je naučio kako se bori!!!

  2. Kakav gospodin. Intelektualac, bistar, smiren, vrlo vest u komunikaciji. Jedan kvalitetan covek, pre svega. Puno srece uspeha i zdravlja Vam zelim dragi gospodine. Imate svu moju podrsku.

  3. Doco pokraden si, neka te neko obavesti da ti ovaj reżim nece dati ono sto su gradjani żeleli od tebe…htelu su te na vlasti, nisu te hteli u opoziciji dobri moj Doco

  4. E druze Savo,sad vidis kako je to kad je nesloga! Jedan u klin,drugi u plocu! Pa sta si mislio??! Ti prvi nisi za dogovor bio!

  5. Bravo nišlije, čestitam vam od srca! Možda će i ovi naši nešto naučiti od vas, bar se nadamo. Pozdrav iz BG.

  6. Pametno covek zbori, steta sto ranije nije usao u politiku imao bi narod za koga da glasa.

  7. ja sam se nadao da bi njegov pokret mogao da postane nešto bitno na republičkom nivou ali na žalost kada sam čuo da nema nameru da prestane da se bavi doktorskim poslom jasno mi je da on u politiku više od lokala neće ulaziti. pitanje je koliko on može i lokalu da se posveti na tako odgovornom radnom mestu. to bi bilo kao u BG kada je Vesić žario i palio a na papiru „SNS doktor“ bio gradonačelnik.

  8. Dr Milic, jedini mi uliva poverenje. Ostalo, vec vidjeno. Potpuno se slazem, da Beograd treba skrajnuti, u Beogradu je centrala zla.
    Sve najbolje doktoru. I svesnim i savesnim gradjanima Nisa! Srecno!

Ostavite komentar


Politika

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku 10

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku

Tatjana Manojlović, bivša poslanica i potpredsednica Demokratske stranke, nakon ostavke koju je podnela na stranačke funkcije i isteka poslaničkog mandata, vratila se na Radio televiziju Srbije, gde je zaposlena. Priprema nove projeke u redakciji Dokumentarnog programa, ali je zbog male novinarske plate prinuđena da noću vozi Kar go, a u popodnevnim satima radi kao bebisiterka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.