Dragan Đilas dobio još jednu presudu protiv Dragana J. Vučićevića

Ostavite komentar


  1. Gde su botovi da komentarisu i odbrane lik i delo informercica, koga vucic izrazito ceni i postuje.
    Ostaje nejasno kako presednik Srbije moze da postuje sudski dokazanu lazovcinu vucicevica.

  2. E,sad vi iz vlasti,pamet u glavu.Postatvite svoje tužioce i sudije,dajte im malo keša,pa kad padnete sa vlasti nema da brinete,isto kao Djilas.Svaka presuda ide u vašu korist.Samo što ne pokrene tužioc nešto krupnije,kao na primer postavljanje nezakonito SBB kablova i kradju struje gradjanima?Pa,muljanje oko podzemnih kontejnera,pa poreklo imovine…ili,kad dodje sudjenje bude ono,“De si Djiki,baci pet“,kao sa Bojanom u N.S.“De si Boki“…

    1. O nesrecnice, pa ako kablovi SBB „kradu struju“ onda ih tuzite i obogatite partijsku kasu – to bi svakako bila lepa para. Ali vi sami znate da je to imbecilna laz. I jos nesto – zasto bi Informer bio manje lazljiv ako „SBB krade struju“?

    2. sad si nas ubedio u potpunosti da tuzioci i sudije nisu vucicevi!!!
      Bas si lukav.

    3. Ooo, evo ga bot! Nepismenost vristi do neba.
      Jel to vucici uvezao sve botove iz Cipuljica?
      Nema ni jedan da je naucio srpski?
      I, botino, dobri ti „ds tuzioci“ pa ne pokrecu ni prijave protiv brace Mali, Vucic, Brnabic… nista ni Vulini sa tetkama, nista ni Babici na naplatnim rampama i Brionima, nista ni Loncari i zemunski klanovi, nista ni palitelji novinarskih kuca, nista ni rusitelji Savamale, nista ni slinin tata sa evricima u torbicama….
      Ajd zdravo i srecan rad, vilicama..

    1. Znaš kada,nikad.Znaš zašto?Zato što šuruju,ili zato što Vučić ima neke dokaze i drži ga u šaci…šta misliš zašto niko nije uhapšen zbog nelegalnog postavljanja SBB kablova?Svi znamo da su kablovi nelegalno postavljeni i da je bilo kradje struje gradjanima…i?Nikom ništa.Vesić laje,karavani prolaze.Ma nemoj da ste deca.

  3. U srpskim sudovima još uvek vlada DS lobi, sudije koje su postavljene još u vreme vladavine DS .

    1. Pa jel ih to Vesic postavio dok je bio u DS-u? Cuti tu i jedi sendvic!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.