Dragan Đilas: Istinom pobediti Vučića

Ostavite komentar


  1. Морају да дођу нови образовани и неукаљани људи на чело опозиције.Као госсподин Спајић у ЦГ. Пуна је Србија још увек честитих људи.

  2. Đilas bi morao da zna, šta se prihvata kao istina – naime ono što se neprekidno i neumorno ponavlja, to je odavno naučno dokazano.

    A ko ubedljivo najviše ispira mozgove već decenijama zahvaljujući ogromnom aparatu državne propagande i „nacionalnim frekvencijama“ ?

    Zato je ova ideja o istini na staklenim nogama. I baš zato idiotskih mitova ima čak i u glavama akademika…

  3. Do sada uopšte nisite imali nikakav program,došlo ti konačni iz du.eta u glavu.

  4. Umesto što kabinetski kritikujete vlast i kontinuirano pripovedate o načinu smene, zađite među narod, posebno u provinciji. Učinite to onako kako čine ovi na vlasti, a ako ne znate, prekoirajte njihove modele. Kad dođete do moje mame u nekom selu X, ili neke penzionerke u Y varošici, i objasnite im zašto ne trba da gledaju i ne veruju Pinku i sličnom TV smeću, možda će jednog dana pasti ova vlast. A Beograđani su pokazali nedavno koliko im je važno ko vodi prestonicu. Razmislite dobro pre nego bilo šta izgovorite javno.

  5. Кад је био Градоначелник Београда онје тада процветао и многи око њега,

Ostavite komentar


Politika

nedeljice

Svi znaju da Nemačka i EU ne mogu da garantuju ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma: Zašto se to prećutkuje?

Ne samo ovdašnja opozicija i ekološki aktivisti, koji su od strane režima Aleksandra Vučića obeleženi kao strani plaćenici, „alavi“ na vlast i oni koji hoće prevashodno da spreče razvoj Srbije, već i sve više glasova iz EU, oni nezavisni i kritični, tvrde da Evropska unija i Nemačka, uprkos tvrdnjama, ne mogu niti žele da prate ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.