Dragan Đilas o Ani Brnabić: Kad god pomislim da ne može gluplje, ona me demantuje

Ostavite komentar


  1. Ma bre Dragane bice jos glupljih sigurno kad shvati da li je posla ili dosla iz Surcina pardon Jarkova pardon Jakova. Ona je najveca sramota srpskog narod u istoriji.

  2. Niti sam politicar niti toga kova, alizivot Naroda Srbije i Drzava Srbija su mi u Srcu. Volim sve napredno, lepo i vredno, a NEVOLIM ljude koji rade kontra toga. Medjutim, nevolim trulu familijarnost koja danas VLADA u Srbiji i koja Srbiju vodi ka samom dnu. Ko su NESPOSOBNI na funkcijama, a danas ih ima PODOSTA, a Srbiju nema ko da voli i postuje. Jedna od nesposobnih je i ova licnost i ide iz Djilasovu izreku: Kada god pomislim, da nemoze gluplje, Ana me iznenadi. To je cinjenica, ma iz cijih usta izasla ! Medjutim, jos malo toga je nekim strukturama Naroda ostalo: Na tanjiru, na njivi, u stali, na putu, u dvoristu, od obuce i odece, hleba sve manje i mnogo toga svakodnevno, tako da mislim da ce uskoro tim naivnim biracima doci iz D….a u glavu i da ce okrenuti „curak’, ali samo da nebude kasno. Strasno je kada lopov ili lazov sam sebe ubedi kako je vrstan u tom poslu, NIKAD vise mu Mozak i nemoze na zdravim talasima ! Oh, jadna ona ! Oprosti joj Boze, NEZNA bolje a mora !

  3. A kad je ona nešto pametno rekla. Samo ono što joj AV napiše. Gde se ona školovala kada osnovne stvari ne razume. Zato ima pogan jezik dobro iz školovan u SNSu.

  4. Potpisujem, ona uopšte ne shvata šta i u kom kontekstu govori, ona neprekidno i sebe i druge bruka.
    Zato bi joj zaista u njenom sopstvenom interesu najbolje bilo da se konačno povuče iz javnosti. Ponavljam – u njenom sopstvenom interesu. Jer toliku bruku i blamažu niko ne može da shvati sem njihovih glasača.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.