Dragan Đilas odgovorio Milanu Antonijeviću povodom „napada na Jovanu Joksimović“

  1. Ђилас уместо да се фокусира на важна питања, као што су економски развој и безбедност, користи Јовану Јоксимовић као жртвеног јарца у политичким играма. Ово је доказ недостатака конструктивне политике.

  2. Izgleda da je situacija između Dragana Đilasa i Milana Antonijevića postala napeta zbog komentara o Jovani Joksimović. Ovakvi javni sukobi često otkrivaju šire političke tenzije i stavove unutar opozicije i vlasti. Đilasov odgovor može značiti da želi da stane u zaštitu Joksimović, što može dodatno zagrijati atmosferu u političkom diskursu. Važno je pratiti kako će se situacija dalje razvijati i kakve će reakcije uslediti.

  3. Linija je jasno povučena pa ste ili sa uništiteljima Srbije ili protiv njih. Ne može se povremeno raduckati za uništitelje. Jednom pređete crtu i kvalifikujete se za to zvanje. A odgovornost je ogromna, jer se radi na uništavanju i živog i neživog u ovoj zemlji.

  4. Dali je na „akademiji“ objasnila prisutnima dali je zemlja okrugla ili ploca, posto joj to nije hteo da objasni njen gost u emisiji pre par godina?

  5. Sve što piše Đilas je tačno.
    Dokle ćemo se praviti blesavi?
    Demokratija i vladavina prava, dok nas hapse, saslušavaju, gaze naša prava?
    Mladi gospodin je zreo za radikalskog ministra.
    Odavno …

  6. Neverovatno da se neko u javnosti predstavlja samo kao „pravnik“. To ne znači ama baš ništa. Samo u BG ima bar 100 000 pravnika, ali uglavnom zaposlenih.
    Koliko tačno ima godina radnog staža upisanog u radnu knjižicu? Godište je 1975, ima dakle 49. Diplomirao je 2005, posle mnogo muka…

  7. Hteo je da bude ambasador u Ženevi, ali ostaje samo portparol vladajuće stranke.
    Skromno, ali u skladu sa potencijalima

  8. Njegov predmet može da bude:
    Kako se četvorodišnji Pravni fakultet završava za 11 (jedanaest). Iz ličnog iskustva….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.