Dragan Marković Palma: Jedinstvena Srbija ulazi u Pokret za narod i državu

Ostavite komentar


  1. Bas sam se pitao da li Jedinstvena Srbija jos uvek postoji kad ono Palma se pojavio sa izjavom da ce se prikljuciti pokretu za narod i drzavu.Zna Palma da bi Jedinstvena Srbija nestala sa politicke scene Srbije da nije bila i kada ne bi bila prilepak nekoj drugoj stranci.A stvaranje novog pokreta mi lici na „Kad dokon pop nema sta da radi krsti zna se koga u narodnoj izreci“.

  2. Dobro g. Palma- svaka šuša ili tzv. minibus-partija teži sebi sličnima. Hoćete li taj vaš „pokret“ -kada ga osnujete, nazvati onda pravim imenom -npr. „Za Vučičća, za mafiju i sa sve nas uz njega i za naše tajne bankarske račune po svetu“? Ili?

  3. Dragan Marković Palma: Jedinstvena Srbija ulazi u Pokret za narod i državu

    SVAKO „ko do sada nije radio za narod i državu“ ima priliku da pristupanjem ovom pokretu bude „rehabilitovan“ !
    Za koga ste do sada radili „ubio vas led“ ?

  4. Dva sela jedinstvena Srbija,pošto Gilje ima samo zgrade nema narod.Tršnjevica je u inostranstvu a Končarevo je familija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.