Dragan Marković Palma: Strani plaćenici protiv Srbije

Ostavite komentar


  1. Meni je sumljiva poruka,simbolika i puška Milana Obrenovića iz koje je ubijen Aleksandar Obrenović,koju je Putin poklonio Aleksandru Vučiću.Da li on to nešto najavljuje i zašto u ovom trenutku?Do skora su „strani plaćenici“ bili oni koji su „šurovali“ saa Sorošem.Kako je tu ulogu,sada preuzeo Vučić(sastancima, „šurovanjem“ sa tatom i sinom Soroš),pitanje je da li Palma misli na njega?Na vlast se dolazi:bilo legalnim putem,ili ilegalnim,revojucijom i prevratom(kraljevi na presto,komunisti,Koštunica……kada su u pitanju diktature,to Palma nije učio pa ne zna.Dok vi uljuljani (na svadbama od 150.000 evra )uživate sve blagodeti,jadna raja pati i veruje u priču(za gospodina 2.000,za gospođu 4.000,za bolesnog 5.000…čijih to para Palma?)

    1. Kako od cijih para, Dragane! Zar jos niste obavesteni da neki, tamo neciji bager, u Kolubari radi 25 sati dnevno 365 dana u godini, ali i 366 dana kad je godina prestupna.

  2. Lakmus papir da je država bananica je, između ostalog, da li su ljudi poput Palme u njenom vrhu. Dakle, izraz prezira prema takvoj „državi“ može biti samo odraz najvećeg patriotizma (to isto mislim i za perdio DS-a kad su bili u vladis sa SPS). Šta reći za ljude kojima je Arkan bio šef? To su naše moralne vertikale.

  3. Ufff, kakav cuden lik. Ovo je dokaz, da je srbska nauka bila napredna i da je pravila vec pre mnogo decenija experimente sa ciljem kreiranja GMO varijante Homo sapiensa.

  4. Nije pobedio ni u jagodini uz pomoć svoje televizije ,Paraćin je 15 kilometara od Jagodine i tu nema njega ni u tragovima,sada mi treba da slušamo njegova udvorička izlaganja koja mu služe za pitanje ,,istorije bolesti,, Kolubarskog uglja……

  5. Palma se obogatio na krađi uglja iz Kolubare. Takva prepotentna prostačina može samo da šteti Srbiji. Njegovi trikovi da stekne popularnost su nešto što se graniči sa zločinom, a lopovluk je očigledan!

  6. evo jos jednog gede gluperde koji ce nama da objasni kako stoje stvari. Pa, izvoli gluperdo ja te slusam, objasni mi.

  7. Jeste, u pravu je, i Mocart i Betoven hoce da sruše ovaj vladajući sistem. Sreća, pa je ova kreatura, intelektualna tu da ga spase.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.