Dragan Markvić Palma: Grafit protiv Vučića u Jagodini monstruozan

Ostavite komentar


  1. Monstruozno je šta ste uradili sa ovom državom, tako da reakcija naroda nije nelogična. Što se tiče skupljanja sekundarnih sirovina, mnogo je poštenija nego način na koji ste vi stekli bogatstvo.

    1. Sve gore navedeno potpisujem, a potpuno podržavam i sadržaj jagodinskog grafita iako ga je najverovatnije neko od takozvanih „vas“ napisao kako biste imali pokriće za vašu divljačko-poltronsku reakciju!

  2. Potpuno ste upravu Markovic D. a.k.a. Palma.Posto ste decenijama(Vi ste krenuli jos onomad sa Arkanom) pustosiji ovu zemlju i pokrali apsolutno sve primarne sirovine,nama su ostale samo sekundarne na raspolaganju,ali gle cuda – mi ih ne krademo kao Vi vec pokusacamo da sastavimo kraj sa krajem posteno.

    1. Sreća moja! Nisam pogrešio. Morava – Crno more. I Željko ti je tamo!

  3. Da li ovaj lopov i svercer ugljem iz Jagodine misli da se mi kopcamo na ledja.Znas ti vrlo dobro kome si platio da pise grafite,pa si ih onda prekrecio.Te fazone za malu decu u stilu one bitange iz informera ne mozete vise prodati ni svojim glasacima. Al doce vreme kada ce se postaviti i pitanje decenijske kradje uglja,bitango,pa se onda narodu daje po par hiljada dinara,je li lopino??,

  4. nadam se da će istraga utvrditi ko stoji iza toga, Srbija se neće vraćati u mrak

  5. U Srbiji će takvi koji prete i sprovode nasilje uvek biti u manjini, Srbija je pristojna zemlja

  6. Markviću Palmi bi baš prijao uskršnji post uz neku u korpu za otpatke!

  7. Da li su monstruozne pretnje upućene Aleksandri Jerkov, Dinku Gruhonjiću i svim drugima koji nisu naprednjaci?

  8. Monstrouzno je da jedan ovakav lik može da bude na čelu jednog lepog grada,kao što je Jagodina!

  9. Njega tek svrbi. On je velika sramota Srbije. Mora da se dodvorava svakome na vlasti, je je pun kriminalnih aktivnosti.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.