Dragan Milić o fotografiji na kojoj kleči na crkvenom obredu: To je politička podmetačina

Ostavite komentar


  1. Sad je jasno zasto ga nepomenik nikada ali nikada ne samo nije pljuvao vec ga nije ni spomenuo. Sta vise i ovaj nepomenika nikada nije kritikovao niti pomenuo. Milic samo prica o sns-u. Njihov je. Nepomenik ga je plasirao i amortizovao gubitak Nisa. Kakva perfidna igra. Nije ni cudo sto opoziciono biracko telo apstinira.

  2. Da tako dr Miliću, u životu od konflikata realno nema vajde a od razgovora i dogovora pruža se prilika za pozitivan rezultat.

    Drži dr lekciju za lekecijom bum-tras političarima.
    U krajnjem moraće da ustuknu i da se smire, mada neće biti jednostavno, trebaće strpljenja.

  3. Podrska doktoru Milicu. Sad je krenulo blacenje po medijima i pokusaj da se okalja sve sto je uradio za Nis.

  4. Ово је разлог због којег поштујем доктора Милића више од било ког из власти и опозиције. За разлику од остатка опозиције која своје политичке противнике вређа, назива их сектом и другим најпогрднијим именима и позива да се власт руши на улици, господин Милић се бори на један цивилизован начин. Даће Бог да то увиде и у опозицији и да на следећим изборима за годину,две,три, имамо нормалне људе за које ћемо моћи да гласамо и коначно променимо власт у Србији.

  5. Zašto, uopšte, kleči u instituciji koja pokušava da proda izmišljenog prijatelja? On je obrazovan čovek, a taj čin nije ni razuman ni racionalan.

  6. Je l se osećate pametno i puni sebe kada izgovorite „nepomenik“? Ja se i nadam da će Milić sarađivati sa SNS-om. Bolje nego sa onim što se učio da krade po studentskim organizacijama i parlamentima, a na konferencijama za štampu dolazi direktno iz poplave. Bar nam to njegov stajling govori.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.