„Neko mora da odgovara“: Šta je sve ujedinjena opozicija u Nišu poručila tokom današnjeg obraćanja?

Ostavite komentar


  1. Zaboravili ste da pobedjuje onaj koji ima veci broj OSVOJENIH DELEGATA a ne glasova. Prestanite da izvrcete izborna pravila i zakon. Hilari Klinton je imala vise ukupnih glasova ali je Tramp pobedio na osnovu broja delegata. To je demokratski nacin. Nadam se da ce Dr. MIlic da prestane da pravi budalu od sebe posto on to nije. Zasto on to radi?

  2. Pa ako je taj Milić ubeđen da je u Nišu pobedila opozicija zašto onda traži ponavljanje izbora na dva biračka mesta gde su oni ubedljivo izgubili.

  3. Za fantomsku listu zvanu Ruska stranka ne moze da vazi cenzus za nacionalne manjine, ta stranka osim imena nema nikakve veze sa ruskom nacionalnom manjinom. Ako SNS i SPS (koalicija 25 stranaka na republickom i 15 na nivou grada) formira vlast u Nisu, to ce biti suprotno ne samo volji gradjana, nego i volji vecine izaslih biraca.

  4. Zašto ponavljate izbore ako ste pobedili? Ako su liste ispravljane, terajte to do kraja, neka se kazne krivci neka se uvaži pravi rezultat. Ako pustite da im prođe ta izmena, oni će je ponoviti i na sledećim izborima ili će doseliti još neke glasače. ili će ih potkupiti.
    I diskvalifikovati tu Rusku stranku. Ako nije imala pravo da izlazi, onda su njeni glasovi nelegitimni.

  5. Na sajtu REPUBLICKE IZBORNE KOMISIJE se prvo pojavilo da SNS ima 29 mandata u 6h ujutru s tek oko 12h su konstatovali ,,statisticku gresku,,.Medjutim kad se na jedvite jade dozvolilo da pogledaju zapisnike Dr.Milic i opozicija su pronasli falsifikate.Zato ovo nema veze sa Trampom i Hilari vec sa beskrupulozno bahatnom vlascu,a covek koji zeli da ih raskrinka uvek biva proglasen ludim.

  6. Ova opasna grupa ruskih žbirova S N S i S P S prevarama, kradjom i lažima je uzurpirala 100% vlasti u Srbiji, do sada ne zabeleženo u modernoj istoriji Evrope.To što EK i EP SAD nemaju želje (ili koristi) da se konfrontiraju otvoreno protiv „SATABILOKRATNOG TIRANINA“ na Balkanu, sav teret tiranije su prebacili na narode i državu Srbiju.Ako je experiment koji je započet 90.tih
    VREME JE DA PRESTANE!!!!!

  7. Teško će to doktore. Banda je to lopova, a oni koji bi trebali da ih hapse i osuđuju za krivična dela ćute ili su njihovi. Vi ste doktor za srce, a njima je potreban doktor za glavu ili „svenarodna medicina na ulici“.

  8. @Mariana 12. jun 2024. u 12.16
    To je tako besmisleno poređenje da se mora poći od toga da Vi ili predstavu nemate o čemu govorite, ili Vam je to neko stavio na sto.

  9. Nemate pojma o temi o kojoj pišete, ali imate potrebu da opravdate prevaru Vučića i njegovog režima. Čak i ako ste simpatizer ili član, dakle jedna od sns -ovaca, treba da znate da je naknadno prepravljanje (falsifikovanje) izbornih zapisnika krivično delo.

  10. Cias Milic je vec proglasio pobedu u nedelju a Sud se nije ni oglasio. Znaci da ovi americki agenti koji zele da zatvore Ruski humanitarni centar u Nisu moraju da opravdaju pare iz americke ambasade koje su dobili za kampanju. Nece to proci. Cia Milic je stari prevarant, plagirao je radove jos pre 2 decenije.

  11. @Mariana
    Gospođice, kod nas je postavljen parlamentarni sistem, a u SAD je predsednički sistem vlasti. Amerikanci imaju dva doma u Senatu, komplikovano je za objašnjenje, tako da je neumesno i krajnje laički porediti izbore ovde i u SAD.

  12. Pa videćemo šta će i kako će sud da radi…Druga stvar koju svi znamo rađene su i druge nepodobštine od strane SNSa..Nego opozicija u Nišu, za sada neće da ide do kraja..

Ostavite komentar


Politika

Samo još jedna epizoda u medijskom i propagandnom "ratu": Sagovornici Danasa o izjavi kosovskog ministra policije da će uhapsiti Vučića 8

Samo još jedna epizoda u medijskom i propagandnom „ratu“: Sagovornici Danasa o izjavi kosovskog ministra policije da će uhapsiti Vučića

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja izjavio je da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić biti uhapšen, ukoliko dođe na Kosovo bez prethodnog zahteva. Naši sagovornici su se složili da je razmena ovakvih poruka između Beograda i Prištine posledica dugoročen političke situacije i da su ovakve pretnje zasnovane na praznim rečima budući da od njih benefit imaju obe strane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.