Dr Dragan Milić odgovorio Vojislavu Šešelju: Ne, hvala, nismo na prodaju 1foto: Dimitrije Nikolić/ATAImages

“Ne hvala. Grupa građana “Dr Dragan Milić” nije na prodaju, a nije na prodaju ni grad Niš, ni volja građana Niša”, poručio je na mreži “Iks” predsednik ove GG Dragan Milić predsedniku SRS Vojislavu Šešelju, koji je apelovao na ljude sa Milićeve liste da se odlepe od njega i formiraju svoju opciju i da podrže vlast u ovom gradu.

Milić je dodao da će se “možda naći neka druga “bratska služba” za saradnju“. “Ima ih puno u Srbiji, Ali onda to neće biti demokatska već okstroisanas vlast. Lažima se ne može vladati u Nišu”, naveo je Milić.

Šešelj je u emisiji “Ćirilica” na TV Hepi, rekao da Dragan Milić agent CIA, ali da na toj listi ima časnih ljudi, koje je pozvao da priđu vlasti u Nišu.

“Imamo slučaj ovog Dragana Milića, lekara iz Niša, koji je nastupio kao grupa građana. Vučić je završio kod radikala neke mangupske falkutete, neke mangupske diplome je estekao, on je naša škola. Nije ozbiljno mislio da njega uzima u vlast u Nišu. Nije poludo. Ako ja znam da taj milić radi za CIA, pa valjda zna i Vučić”.


U Milićevoj grupi ima časnih i poštenih ljudi, nisu svi špijuni, i treba im to staviti do znanja, smatra Šešelj.

Dodao je da je to “najobičnija grupa građana”, a ne stranka.

“Apelujem na te ljude iz Niša, da se od tog špijuna odlepe, da formiraju svoju grupu građana i da rade po svojoj savesti. Vidite, ko hoće da pomogne Nišu. Naprednjaci i naša koalicija imamo dovoljno mandata, 30, imamo i 31 odbornika iz Ruske stranke. Ali naš je cilj da privučemo i druge patriote, sve patriote iz ove grupe građana”, rekao je lider SRS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari