„Zašto ja kao Srbin nisam pozvan na Svesrpski sabor?“: Izjava srpskog političara iz BiH deli se na mrežama, a šta je još rekao u intervjuu o Srebrenici, Dodiku…?

Ostavite komentar


  1. Po kom kriterijumu je to genocid? Onda je genocid i u Kragujevcu, Kraljevu, Kriznom putu…

  2. Gospodine, ako ste želeli mogli ste da dođete. Mene takođe nisu zvali, pa naravno nisam ni otišao na taj skup nacionalista i putinofila.

  3. Pa trebali objašnjenje zašto nije pozvan.Mijokoviću promeni ime u Balijašević

  4. Zato sto je Miokovic „posteni srbin“ a to nije isto sta i Srbin, ‘posteni srbi“ spadaju u kategoriju kao npr. „posteni srbi“ koji su obukli ustasku uniformu i jos dogurali do generalskog cina.

  5. kad bosnjaci nesto hoce da kazu izvuku dezurne srbe i krene pljuvacina. oni cisti i fini.

  6. Kako je lako prepoznati
    radikalske kvazikoment
    atore,botove koji svoju
    mržnju prema srbima
    koji nisu slepci i fašisti
    ne mogu da sakriju već
    ih bedno vredjaju pogrd
    nim imenima.Najteže je
    biti pošten.To nacional
    isti ne mogu i ostaju na
    dnu jada i bede.

  7. I jesu licni interesi dvojice i rezima u pitanju. I jestebisri interesni krug ljudi povezan interesima u pitanju. Ovde gradjamima nije do Fešte, jer ne mogu preziveti, jer nemaju gde decentno da rade i zarade, jer su „privatizacijom po zakonu“ likvidirani nasilnim oduzimanjem i radnih mesta i plata i mogućnosti dostojanstvenog zicota, izlozeni privrednim i imovinskim kriminalom, unistenih porodica oreousteni stihiji propadanja, dok „vlast“ drzi do sebe i za sebe.

  8. Daj da se organizuje neki sabor srbofoba i srpskih autosovinista da se i oni raduju i druze.

  9. Nije pozvan jer je politički neprikladan. Vučić i Dodik ne žele da ujedine sve Srbe, već da zamazuju oči onim Srbima koji su spremni da prihvate njihovu ideologiju mržnje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.