Dragan Pajić: Glasanje u Loznici je manipulacija

Skupština grada Loznice stavila van snage odluku o donošenju Prostornog plana, ali posao još nije gotov upozorava loznička opozicija

Ostavite komentar


  1. Boli tebe uvo za narod… Što niste glasali za ukidanje prostornog plana? Nemoj te šuplje priče Pajiću

  2. Pajiću, danima se hvalisate da ćete glasati za povlačenje prostornog plana, a šta bi sada? Što niste glasali? Još odoste sa skupštine kad je prošla ova tačka. Stamota

  3. Naravno da je u pravu, polaganije kuvanje zaba do izbora a posle po starom, ako je narod blesav da im dozvoli.

  4. Opozicija nije ni dosla zbog povlacenja prostornog plana vec zbog politickih poena ,napustili su sednicu na drugoj tacki dnevnog reda.

  5. Pajica ne zanima narod vec samo politicki poeni,koje pokusava da dobije na veoma ruzan nacin

  6. Kanda je ipak TREBALO da se ide masovno u Loznicu danas, da se „pomogne“ tim odbornicima. Ovako nas preveslao šahista. Sve je po starom, samo će ovi botovi do izbora da dobijaju po 2 sendviča.

  7. Kako stvari stoje, lozničkoj opoziciji je jedino bitno skupljanje jeftinih političkih poena, a za građane ih baš briga. Glumili su ekologe, hvatali su se za ekologiju kao za slamku spasa i jedini način da dođu na vlast. Ne bi oni napuštali sednicu da ih građani zanimaju. Sednicu su napustili tokom druge tačke, za ukidanje Prostornog plana nisu ni glasali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.