Protiv zamenice predsednika opštine Leposavić pokrenuta istraga nakon objavljivanja snimka na kom navodno konzumira kokain 1foto: Printscreen/Kosovo Online

Osnovno tužilaštvo u Kosovskoj Mitrovici započelo je istragu protiv razrešene zamenice predsednika opštine Leposavić Dragane Miletić, zbog sumnje da je na radnom mestu, u opštinskom objektu, koristila drogu kokain, javlja danas Radio-televizija Srbije.

Prištinski veb portal Nacionale objavio je video snimak, zabeležen verovatno skrivenom kamerom, kako Miletić konzumira beli prah.

Na snimicima se vidi da je beli prah cevčicom unosila nosom, u toaletu, ali i u kancelariji sa još jednom muškom osobom.

Protiv osumnjičene se vodi istraga za krivično delo Neovlašćena kupovina, držanje, stavljanje u promet i promet opojnih droga, psihotropnih i sličnih supstanci, saopšteno je iz Tužilaštva.

Osumnjičenu je na mesto zamenice imenovao Ljuljzim Hetemi, izabran za predsednika opštine Leposavić na izborima 2023. godine, a koje su Srbi, kao većinsko stanovništvo, bojkotovali.

Hetemi je izabran na izborima koje je vlast u Prištini organizovala nakon što su Srbi kolektivno napustili institucije, nazadovoljni njenim odlukama i potezima vlade Aljbina Kurtija, prenosi Beta.

Hetemi je razrešio je dužnosti svoju zamenicu predsednika Draganu Miletić, prenosi Kosovo Online, pisanje „Reporteri“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari