Ko je Draginja Vlk, za koju poštari u štrajku tvrde da je za redizajn logoa Pošte naplatila milionsku sumu?

Ostavite komentar


  1. Bačene pare. Zar nije bilo ništa važnije? Zato nema za poštare.
    Inače, stari logo je lepši od novog. To je očigledno.

  2. Zar iko veruje da je ona dobila išta od tih milion i po? Zna se gde su te pare mogle da završe…

  3. И ко ће исту да финансира после избора?

    Па то ће бити епска трагедија.

  4. …ja ocekivao da je zavrsila, primenjenu, dizajn, likovnu akademinu ili makar srednju…
    …kad ono tandara-broc, privatne skole, drustvenog „okruglo pa na cose“ smera.

  5. Србија не сме да стане! Смени Вучића изађи на изборе.

  6. Kad se neko rodi pod srecnom zvezdom.Rodi me majko srecnom pa me baci u trnje.Našli su njoj vec novo mesto skupština joj je bila.samo otskočna daska .Predsednik ima tako dobar marketing da verujem da se Vlk nije poltronisala.Samo je zavedena.

  7. Naša savremena Milunka Savić…?? Poraslo dete, osamostalilo se, i nije apolitična kao onaj naš teniser…

  8. Draginja je jedna od onih koja je zalutala u SKUPSTINU a bila je uz temeljitu pripremu idealan kandidat za upravnicu nase zgrade.Posto nije na listi SNS-a stoji ponuda za upravnicu nase zgrade pa se nadam da ce iskoristiti intelektualne sposobnosti i biti dobra upravnica.

  9. Zapamtila sam je sa skupštinskih zasedanja samo po tome što je sedela iza Jovanova i smejala se njegovim „doskočicama“.

  10. Napisali jedino niste napisali imovinsku kartu doticne pre bavljanja politikom i nakon ove afere to je jedino merodavno za istinitost afere “Logo poste”

  11. Polusestra Draginje Vlk, Ana Hadzi Dašić je takođe jedna od direktora u Pošti zadužena za javne nabavke. Treba proveriti koliko je za vreme dok je Đorđević vladao u pošti od poštinih para i kome dato samo za marketing za promociju njegovog lika a na štetu Pošte. Ko je iz senke vladao i maltretirao zaposlene koji su bili zaduženi za te nabavke. Ovo je vrh ledenog brega samo koliko je posta orobljena

  12. Gospodin Đorđević je upropastio sve štoje radio,osuđivan zatvaran i ovo će upropastiti.

  13. Ne znam ko je dotična „dama“ ali molim novinare „Danasa“ da podrobnije obaveštavaju čitaoce koliko je Posta Srbije straćila miliona ne samo na „logo“, nego i na mnoga besmislena i besomučna davanja kojekakvim izmišljenim firmama, recimo filatelistima, ribolovcima, sportskim klubovima i ko zna kome sve ne, dakle „fantomskim“ organizacijama koje verovatno vode „snajke, šurnjajke, jetrve, zaove“ i ostala reodbina izvesnig Zorana Đorđevića, čiji je navrndeda ili askurđel uveo poštansku službu u zemlju Srbiju.

  14. Najvaznija stavka iz biografije je ona koju pomenuo i postar u strajku – da je vrlo „bliska“ sa finansistom Djordjevicem (doduse, bila je. Vise nije)

  15. Posle SNS-a, diplome mnogih fakulteta ce biti presudne za rad u kioscima brze hrane, od Altine do Smedereva….slutim

  16. Jadno, tako mlada a tako lako pliva u mutnim, nemoralnim vodama.
    Dzaba tebi devojko sve…

  17. Gospodjica gazduje i Mobtelom i ko zna koliko prima, sve se da proveriti, a sestra joj gazduje nabavkama u Posti. Strah i trepet za radnike Poste koji joj dodju pod udar. Vise se boje nje nego direktora. Sve lako proverljivo ako se hoce

  18. Da li je moguće da ovakvi likovi učestvuju u kreiranju bilo čega u politici u ovoj zemlji ,baš jadno i omalovazavajuce,čestitam SNS u!

  19. Ova je prekfalifikovana. Kad je sve stigla? Ona i Toma Nikolić za SANU. Postideli bi se i Tesla i Milanković i Pupin.

  20. Ova je gora od one Jovane sa Pinka sve zna sve može i najbolja u svemu.Šta smo mi bogu skrivili da nam ovakvi sede u vladi

  21. NAJBEDNIJE I NAJEVIDENTNIJE IZVLACENJE PARA ! KADA NEKO MISLIDA SU JAKO PAMETNI I IZNAD SVEGA. ADMINISTRATIVNA MAFIJA !!

  22. Gde god da mi objave komentar, piše da je 17 DEC. dan D za srpski narod. Opet pozivam sav normalan svet sa pravom glasa da izađe na izbore i odluči o skidanju ovog najvećeg zla u istoriji Srbije. Mržnju koja je posejana duboko u narod, teško ćemo ukloniti ako ovi ne odu ali na teške robije. Lustraciju sprovesti i oduzeti svu imovinu do trećeg kolena.

  23. Imali smo u EPS-u čoveka pečenjara da iz tog giganta izvlači novac za SNS. Videli smo kako je sve prošlo. A direktor Pošte Srbije je pre nego je imenovan za ministra bio lični šofer guvernerke. I on je postavljen tu da izvlači novac. Pa tako mi sad nije čudna odluka da novinar Pinka Mladen Mijatović bude generalni konzul Srbije u Tel Avivu. A keramičari? Pa on promeni dosta dobrih pozicija u državi i nigde nije imao potrebe da se saginje

  24. Ljudi, dal ste realni da je neko mogao da ispumpa na nabavku ili tako nesto, nenormalnih milion i po? xD i od svega, od svih miliona, spadosmo na problematicnih 3 parking mesta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.