Dragiša Mijačić: Ako kriza na severu Kosova ne bude ubrzo rešena, imaće nesagledive posledice

Ostavite komentar


  1. Moramo nastaviti da čuvamo mir, ali i biti spremni na svaki scenario. Nas narod ce ostati na svojim vekovnim ognjištima.

  2. Kriza na KIM je dostigla vrhunac i zato se nadam da će što pre da se resi.

  3. Predsednik radi punom parom da reši sve probleme koji postoji na severu Kosova.

  4. Kurti je zaista preterao i zato mora pod hitno neko sa Zapada da reaguje.

  5. Međunarodna zajednica treba da reaguje ee ovo što radi Kurti je protiv svakog zakona.

  6. Gospodine Dragiša Mijačiću Srpska vlast dobro zna šta je kosovo za srbiju i dobro zna šta će sa kosovom samo je problem što su nakaradni Tadićevi izdajnici zajedno sa tadićem podpisali izmeštanje kosovskog problema iz ujedinjenih naroda u agresorsku evropu da evropa odlučuje o suverenitetu i teritorijalnoj celovitosti srbije i srpskog naroda.Borko stefanović je potpisaoni odobrijo postavljanje administrativnih prelaza između autonomne pokrajine kosova i metohije i srbije.Zdravko ponoš načelnik generalštaba u vr3me proglašenja nelegalbe secesije šiptarskih zlikovaca nije ništa poduzeo ni on ni tadić ni jeremić ni Borko stefanović .Danas isti izdajnici glasno grakću na predsjednika države i krive njega i ovdašnju vladu srbije za tadićevo i stefanovićevo izdajstvo i kosova i srpskog naroda na kosovui metohiji.Danas su isti izdajnici aktivni sa svoim najdenima po srbiji žele da onemoguće predsjedniku Vučiću da spasi što se spasiti da ta današnja opozicija nekadašnja vlast su aktivni u podršci Kurtiju i njegovim teroristima sa nasilnim demonstracijama po gradovima srbije žele da osakate srbiju i srpski narod u odbrani svoje suverene celovitosti po rezoluciji 1244 kosovo je sastavni deo republike srbije i nasilna secesija je nedopustiva jel nije proveden validan referendum u celoj srbiji po pitanju šiptarskih secesijonista.Vidite gospodine Dragiša mi srbi dobro znamo šta je srpski jeruzalem i zašto se ga nikad nećemo odreći dok postoji i jedan srbin na ovim prostorima.

  7. Koordinator Radne grupe Nacionalnog konventa o EU za poglavlje 35 Dragiša Mijačić, sa polozaja koju ima, treba da zna kako se organizuju izbore u jednoj drzavi: Oruzane snage drzave (u konkretnom slucaju Kosovo to je KFOR) nigde u nijednoj drzavi ne bave sigurnoscu izbornog procesa- Kao drzavljanin jedne drzave, treba da zna kako se to odvija i osigurava…Najvaznije je da SRB ne teorirzuje srbe drzavljana Kosova sa militantima partija kao sto su SNS, SRS idr.

  8. “ Kurtija označio kao ultranacionalistu čiji je cilj zaokruživanje nezavisnosti na severu Kosova“? Zaokruživanje nezavisnosti na severu Kosova gde žive nekoliko hiljada srpskih seljaka ne znači da je Kurti ulťranacionalista, nego respekt pored ustava republike kosova. Zašto može većina srba južno od ibra mirno i bez problema živeti, al ne mogu tri sela sa severa to da urade!? Na severu žive više ratnih zločinca nego po čitavoj srbiji. Tu ti je problem.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 6

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.