Dragiša Mijačić: Ukidanjem platnog prometa Priština bi onemogućila rad svih srpskih institucija na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Braćo Srbi verovali ste veleizdajniku a sad vidite šta ćete da radite!!! Nastupiše teška vremena zahvaljujući izdaji zvaničnog Beograda.

  2. Samo vi trambunjajte, kukajte dok siptari rade a vi sta vi radite, pa nista samo ste zabrinuti kako da ne. Sta je sa sednicom UN najavljenoprosle godine pa nista vise i ne spominjete, zastoo Kosovo ne proglasite okupiranom teritorijom ne smete i onda ucutite vise . Zamajavajte narod sa vaucarima, putevima, platama u buducnosti …dok dajete nezavisnost siptarima

  3. @Crni-grad
    Ma nisi ti iz Beograda,nego Crnog-grada.Pa zar nije bilo mesta za tebe u skoli,kad si ostao tako jadan i primitivan.Nikada,ali nikada nemoj da govoris o drugima sa ponizavanjem,jer to je osnova vaspitanja,koju ti ne pokazujes.Mi nismo siptari,nego kosovski albanci kao sto su i srbi na Kosovu,kosovski srbi.

  4. Ovo je dogovoreno 2012 sa Vuckom! Izdaja na delu. Eto razloga da ukinete srpske institucije do kraja i da toboze olaksatw zivot srba na KIM. E kad to uradits 50% srba ce napustiti Kosovo a ostalih 50% ce ostati silom prilika jer nece imati kuda da odu. E moji srbi iz Bg , ne iseljava Kurti srbe sa KIM nego Beograd.

  5. @xxl. To je onaj tako velikosrpski šovinizam koji će, ako ne budemo mudri, doći glave Srpskom narodu gde god se on nalazio.

  6. I glup bi do sada shvatio da je cilj ove vlasti da da Kosovo..sve sto pricaju o Kosovu i busaju se u grudi je klasicna predstava,i dok oni tako mlate Kosovo vredno radi na 100% odvajanju(a dodacu da to radi uz pomoc SNS-a iz Beograda).

  7. Pa pobedili smo pet nula!Samo mi nije jasno koga smo to pobedili!E jadni mi niko nas vise ne sljivi,prevesla nas Vucko!

  8. А шта сте очекивали..ти ижвалави сте направили такву ситуацију па немојте сада да кмечите..кме…кме…

Ostavite komentar


Politika

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku 8

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku

Tatjana Manojlović, bivša poslanica i potpredsednica Demokratske stranke, nakon ostavke koju je podnela na stranačke funkcije i isteka poslaničkog mandata, vratila se na Radio televiziju Srbije, gde je zaposlena. Priprema nove projeke u redakciji Dokumentarnog programa, ali je zbog male novinarske plate prinuđena da noću vozi Kar go, a u popodnevnim satima radi kao bebisiterka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.