Anđelković: Ceo izborni proces je fantomski

Ostavite komentar


  1. Da Andjelkovic je izneo jednu dobru ideju, da se na na izbornim mestima postave kamere koje registruju birace koji ubacuju listice u kutije, kradjama bi se tad bio kraj .Znao bi se broj biraca koji su glasali , a ne bi ste mogli fiktivno da zaokruzite nekog da je glasao ako nije pristupio kutiji za glasanje.

  2. U vreme kada je gdin navijao za Milosevica izbori su bili bas super. Nije bilo fantomskih lista i ponizavajucih predsednickih kandidata. „Opozicija koja je odlučila da izađe na Vučićeve izbore ne može da utiče na izborni proces. Sigurno je da će i na sam dan izbora biti krađe glasova i tako će biti sve dok se na biračkim mestima ne postave kamere“, rekao je Anđelković. Zna gospodin da je to nemoguce. Snimanje glasaca i demokratija ne idu zajedno. A sto se lopovluka tice, svi znamo da ce Vucic uraditi SVE ne bi li milom ili silom pobedio. I da ce nam u nekom trenutku, nazalost, jadini izbor biti peti oktobar. A oni koji pamte znaju da smo i tada GLASALI!

  3. Da li je to onaj isti analitičar Anđelković iz vučelićevog magazina Pečat, koji je do pre oko godinu dana vatreno veličao aleksandra vučića?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.