Dragomir Karić: Bogoljub se neće baviti politikom

* BK televizija će startovati krajem maja ili početkom juna i biće bolja nego što je bila * Koalicija sa SNS nije uticala na oslobađajuću presudu
Zamenik predsednika Pokreta snaga Srbije govori za Danas o planovima svoga brata

Ostavite komentar


  1. Kakvi su ovo prodavci magle. Veliki privrednik Boguljub K. uspeo je da u Sibiru zasadi zelenu salatu, a Srbima je ostavio one motike, sa kojima je KK (Karića klan) počeo svoj biznis. Sreo sam negde sredinom devedestih u Djakovici jednog nastavnika, koji je nekad bio muzikant sa njima. Reće mi, vidiš gde sam ja a gde su sada oni. Ko zna gde je sad. Nastavnik, ne klan.
    A šta reći o onima koji su glasali za predsdničkog kandidata Bogoljuba K? Jesu li i oni danas u ““naprednoj koaliciji? Negde 2012. politićku funkciju je izgubio dr Tihomir Simić, visoki funkcioner PSS, jer je ““stekao doktorat na neadekvatnoj instituciji““ na Havajima.

  2. SAMO oni koji su se,,srećom,,rodili posle,,uspeha,,ovakovih,,PatriJota neznaju da jeSAMO POLITIČKIM,,,ANGAŽOVANJEM, SI STEKAO SVE ONO ŠTO SU GRAĐANI SRBIJE SPREMNOG SRCA DAVALI ZA,,PREPOROD SRBIJE,I DOBIŠE ,,DINASTIJU DEKARIČ I SVE,DIVOTE,,ANGAŽOVANJA,,U,,NEPOITICI,MAJSTORA ZA KRAMPOVE I LOPATE I IZ PUT I MUZIKANTE,,KO JE TO I Gde proglasio da je on,,poštovan,, i,,cenjeni slobodni čovek i,,graditelj,,u ,,celom svetu,,kada mu se Arel,svodi na isključivo,Putinov zabran,I POSLE ,,NOVOGODIŠNJE,,POSLANICE,,PUTIOVE,, DOBISMO I,,SLUČAJNO,,SLOOODNOG GAZDA BOGIJAPOSLE,,SLAVNEODLUKE,,NAŠEG JOŠ SLAVNIJEG ,,KRIVOSUĐA,PA SAD IZVOL,TE NA,,GLASANJE DA IM bude još bolje dok se naplate sva potraivanja ovakvg saglasnika,, ,,najboljeg,, nelustrirang,,,lidera,,..Kako se Ono k Krka DRUGI, izjasnio,SKORO NEOČEKUJTE ,,POŠTARE,, DA Vas obraduju,za,,Dobrovoljni otete penzije.Ima i,,prečih,,,zaslužnika,od vas toliko ,On je zadužio,,svojim,,donacijama,lidera,, i saglasnike mu i zna se ko će to da,,oduži,,.Premijer je ,,Već,odao priznanje ,,penzionerima za,,pruihvatanje,, Neustavno oduzetih penzija, ,,malo,., MALO LI JE. ,TAMAN DA ZAPOČNE NOVI KRUG,,SPONTANE ,,ZAHVALNOSTI,,, .

  3. Bogoljub zvani Velika usta zaboravlja da je osim Mobtela mogao izgubiti i slobodu. Dopušteno mu je da ode i ponese nekoliko stotina hiljada Evra. Drugi put bi mogao ostati i bez jednog i bez drugog. Također, u međuvremenu se izmijenila klima u Srbiji. Njegovi više ne vladaju, tako da je svakako ugrožen. Najpametnije bi mu bilo da se poklopi ušima, jer je previše laprdao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.