Dragomir Karić: Mi smo pobednici

Tribina Pokreta Snaga Srbije

Ostavite komentar


  1. Mislio sam da su Karici /BK/ u Moskvi kod drugarice Mire Markovic. Karici jos ne shvataju da je njihovo vreme i vreme Mlosevica i Dafininih kladionica kao i praznih prici odavno proslo. "Prodaju magle" vec radi njihov ljubitelj Dacic iz SPS kao i oni iz "umivenih" radikala tako da Karici nema sta da brinu za razvoj Srbije..

  2. Je procirah Dragomirov deo teksta ovako: "…zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću, Srbija danas pruža najveće garancije za ULAGIVANJE i predstavlja najjače partnere Jugoistočne Evrope za strane investicije, od Kine, Indije, Amerike, Evropske Unije do velike Rusije."

  3. Priča o kamatama na kredit punih 30 godin koliko se sjećam njihova banka je bila zelenaška koja je u vreme mire i slone bila glavna poluga za izvlačenje para od naroda pa pravac kipar i on nam priča o kamatama sram ga bilo

  4. Mi koji imamo više od 50 godina znamo da nikada nikakve fabrike u Peči nije bilo (bila je kovačka radionica koja je ugašena kada je harmonikaš rešio da se bavi "biznisom"). A onda je krenulo laganje, pljačka, političko udruživanje zbog pljačke … dolazak na vlasti tumora zvanog AV i završno propadanje onoga što se još uvek zove (ali ne još zadugo) država Srbija.

  5. Ako smo dosli do toga da nas u ovoj drzavi Karici poducavaju ekonomiji,onda definitivno ovde nema prosperiteta.

  6. Jel““te, gos““n bizmismen, kol““ ko vam filijala BK banke bejahu dali ćika Sloba i tetka Mira?
    Valjda da sakupljate dobrovoljne priloge za preporod Srbije? Sram vas ( mislim familijarno) bilo. Uključujući sve Vučiće, Dačiće i ostale sejače magle. Zar mislite da su svi Srbi ovce pa će navaliti na kredite za proizvodnju zelene salate. Pa da, vaša logika je valjda da je to slično travi, pa neka narod pase.Čoveče, vratite se lepo u Peć, odlično vam je išla proizvodnja lopata i motika.

  7. Kovači i harmonikaši da se bave svojim poslom.Neka vrate pare koje su uzeli od gradjana Srbije.Nekda će morati da polože račune.gradjanima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.