Drecun: Beograd ne sme biti isprovociran od strane Prištine

Ostavite komentar


  1. A, šta Vam to znači gospodine Drecun? Da li to znači da, dok nas oni biju mi ne smemo da plačemo, da „skinemo gaće“ pre i nego što pokažu želju da nas siluju ili je nešto drugo u pitanju? Ovo je govor političara, kome je naredjeno šta da govori jer sam siguran da gospodin Drecun isuviše dobro poznaje mentalitet ove varvaske rulje koja se izlila preko Prokletija i zagadila plodne ravnice Kosova i Metohije.

    1. Steta Knezevicu sto vi ne mozete tj. ne smete na Kosovo, resili bi vi sve probleme za 24h. Zao mi je sto vas je jos jedan Idol kao Drecun razocarao. Bez brige Covic je jos tu

  2. Ovo su sramotne izjave Drecuna i koliko vidim nazovi predsednika Srbije.posto je više predsednik Albanije i Kosova to su takve zamene teza da se priznanje prihvati kao pobeda jadnici Bog i napaćene a ne opojane duše će vam suditi o postupcima a i narod nek ne misli da.ce.jeftino proći jer je on i doveo ovakve i njima slične na vlast

  3. Šta još treba da se desi? Ako Kosmet, uz podršku crne i gore Crne Gore postane članica NATO-a onda i formalno imamo NATO za protivnika.
    Nemamo decu za ratove, nikad nismo ni imali, Ali toj deci treba zemlja za život.

Ostavite komentar


Politika

Srbija "zarobljena u topolom zagrljaju" sa Rusijom: Sagovornici Danasa o neuvođenju sankcija Rusiji i Severnoj Koreji 10

Srbija „zarobljena u topolom zagrljaju“ sa Rusijom: Sagovornici Danasa o neuvođenju sankcija Rusiji i Severnoj Koreji

Zvanični Beograd još jednom nije uskladio svoju spoljnu politiku sa Evropskom unijom jer nije prihvatio poslednji paket sankcija Rusiji i Severnoj Koreji, dok su sve druge zemlje kandidati za članstvo u EU to uradile. Sagovornici Danasa smatraju da to pokazuje odustajanje Srbije od evropskog puta, dok istovremeno ostaje u "zagrljaju autoritarnih vlasti u Moskvi".

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.