Drecun: Dobro je da se u Briselu krenulo sa mrtve tačke

Ostavite komentar


  1. Bitno je pokrenuti nešto, što je posle opozicije jako teško, ali je moguće!

  2. Ovo smo pomeranje sa mrtve tacke svi dugo cekali. Svesni su i oni da nista nije vecno pa ni to odugovlacenje. Samo, sada bi bilo dobro nastaviti u istom, ako ne i brzem ritmu, a ne opet ukopati se mesecima na istoj mrtvoj tacki. Bilo kako bilo, najmanje je ovde do nas, drzimo palceve i trudimo se da guramo dalje.

  3. Konstatacija Drecuna, da se krenulo sa “mrtve tačke” po pitanju KiM je zaista proizvoljna. Da li se on pita šta se radilo šest godina u Briselu (prvo Dačić, a zatim i Vučić). Da li možda se stiglo do te njegove “mrtve tačke”, a samo za jedan dan se krenulo sa te “mrtve tačke”. Pre bi rekao, da nose tu mrtvu Drecunovu izmišljenu tačku.

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 10

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.