Drecun: Postoje novi dokazi protiv Haradinaja

Ostavite komentar


  1. „Drecun je istakao da Beograd poseduje i ratni dnevnik Haradinaja“

    Daj Bože da se ne ispostavi da je jednakog kvaliteta i verodostojnosti kao i onaj Megatrendov upisnik/ispisnik/zapisnik oko Neše iz Beograda i njegove „diplome“

    1. Teško da poverujem da je Haradinaj toliko glup da piše ratni dnevnik u kojem između ostalog piše koliko je i koga lično ubio. To je toliko nemoguće ,osim ako ga nije dr Neša lično našao negde na buvljaku i kupio za svoje pare..

      1. Ne mora da znači. Tako je i pametnjaković Obrad Stevanović izgubio/zaboravio svoj dnevnik u Kumanovu ’99 kad je išao da potpisuje… Pa je dnevnik našao ko (ne)treba, i dnevnik našao put do Haga gde su mu ga tutnuli pod nos kad je išao da svedoči kao svedok odbrane. Usledila je čuvena rečenica „To je izvađeno iz konteksta“. A u dnevniku, između ostalog, piše i da je na jednom sastanu Sloba rekao „Nema leša – nema ni zločina“, vezano za skrivanje tela ubijenih po Srbiji (batajnica i ostalo).
        Možda nije glup, ali je svakako bio bahat i samouveren „Ko meni šta može, baš ću da pišem koga sam i kada…“
        Sa druge strane, prirodno sam skeptičan prema svemu što dolazi od Drecuna i njegove ekipe.
        Ali, bojim se da će morati da dokazuju i objašnjavaju dve stvari – da je to original dnevnik i kako su ga nabavili. A poznato je kako im ide od ruke dokazivanje da je nešto original, a ne falš. mislim, ja im ne bih dao ni da dokazuju da je moja diploma original, nešto bi zabrljali…

  2. Bez obzira, kakvi su ti dokazi od procesuiranja Ramuša Haradinaja nema ništa. Ne zaboravite, on je bio, i jeste, „izvršni partner“ državama koje su učestvovale u „Udruženom zločinačkom poduhvatu“. Drecun je vrsni poznavalac mentaliteta Albanaca i situacije na Kosovu i Metohiji ali, misli,, da ovaj put greši, a voleo bih da nisam u pravu.

  3. Sve se zna , ali CIA-NATO zločinci štite svoje pulene . Haški sud je njihova nameštaljka i nema osude za Šiptare, kao ni za NATO zločince. Dokaza ima dovoljno, i previše, ali kada zločinci sude zločincima , onda pravde nema . Sve je žalosno pozorište .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.