Drecun: Pozicija Srbije ojačana ukoliko se sporazum ratifikuje u SB UN

Ostavite komentar


  1. Gospodina Drecuna sam poštovao kao vojnog analitičara sve dok nije pristupio SNS-u. Sada mu ništa ne verujem jer ne govori svojim rečnikom nego Vučićevim kao svi ostali iz SNS-a

  2. Drugim recima, Rezolucija 1244 mora biti ukinuta, a to znači priznavanje Kosova kao nezavisne države , osim ako nije predvidjena neka treća varijanta (viša autonomija, konfederacija, …). Imajući u vidu dosadašnje ponašanje Amerike, niko ne može garantovati da Amerikanci nece (posle izvesnog vremena) ponovo praviti probleme i tumačiti sporazum kako njima odgovara. Politika Amerike je utemeljena na lažima, prevarama, licemerju, podlostima i siledžijstvu.

  3. Gospodine Drecun, to oko taksi i „razgraničenja“ je providna igra AV i Tačija. Sada Srbija, kao, neće da pregovara dok se ne ukinu takse. A kada se ukinu AV će potpisati svaki papir koji mu se poturi i to proglasiti kao veliku pobedu. Kao što je Milošević proglasio pobedu posle potpisivanja kapitulacije u Kumanovu.

  4. Gde bi se drugo ratifikovao sporazum nego u UN! Oni su doneli rezoluciju 1244 I oni jedino mogu da je menjaju ili poništavaju. Tu snagu nema EU I vasa priča o premeštanju pregovora u EU nema nikakvog smisla, samo zloupotreba. i na kraju g-dine Drecun, o kakvom sporazumu je reč, o kakvom kompromisu ili dogovoru sa Albancima? Meni se čini da samo pričate, a da o tome ništa ne znate već ponavljate priču vašeg Vođe!

  5. „Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju “ Hahahah u kakvom univerzumu zivite vi srbi.

    1. Koliko je Srbija jaka hajde objasni mi majke ti. Evo poceli smo da drhtimo od straha koliko je Srbija jaka i svi se digli vas da koce, vase superiornost i pametnost.

  6. Pa prvo ispostujte postojece dogovore, dali ste toliko ustupaka albancima, a za uzvrat NISTA nismo dobili. Radite na ukidanju rezolucije 1244, ukinuli ste sve srpske institucije na severu kosova, usli u Kosovski parlament, vladu, sudstvo, policiju, uskoro i u vojsku … od zajdnice srpskih opstina nema nista, uvdene takse od 100% … i sada kazes da je Srbiji jos u interesu i da u SB pocne pregovore sa Kosovom !! Nije ni cudo da su skoro svi savetnici i partneri Vucica (Bler, Klinton, Soros …) istovremeno i albanski lobisti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.