Drecun: Prevagnula politička nezrelost i interesi

Ostavite komentar


  1. Sta jos Srbima treba da se dogodi, osim istorije koja opominje, da bi prestale da se dogadjaju ovakve stvari. Nezredlost nije opravdanje, odgovornost treba da bude na prvom mestu za one koji bi da se bave politikom.

  2. O Drecunu i kao čoveku i novinaru neću reći ništa jer ga dobro poznajem zato što je iz moje Peći.
    Šta se htelo navodnim "Jedinstvom" srpskih poslanika i ministara u vladi Republike Kosovo? Jasno i glasno treba reći da su na taj način hteli da sruše vladu Isa Mustafe sa nesagledivim posledicama za kosovsku administraciju, narod na KiM (penzije, socijalna davanja) i čitav region (Prelivanje krize u Makedoniji i Preševskoj Dolini) i sakupljanje još nekih glasova za buduće izbore jer ipak to nije šačica botova režimskih već i oni koji su slepi kod očiju i ne vide da su baš ovi isti koji se busaju ruskim isluženim Mig 29 odavno pustili moje KiM niz vodu zajedno sa oko stotinjak hiljada Srba na KiM i preko 200.000 izbeglih. Pustili su ih i prepustili Srpsko-Albanskoj mafiji koji su ustvari suvereni vladari ne samo Kosova nego i svog regiona. Primer: Famozni zid u severnom delu K. Mitrovice. Zid je podignut zato da zakloni vidik, odnosno pogled na priznaćete lepši deo grada. Bezbroj kafića i restorana na južnoj strani je naprasno izgubila goste i odjednom se našao neko ko je u bescenje pokupovao te objekte. Zid će biti srušen da bi zaživele SZO a novi vlasnik će zadovoljno trljati ruke… Slično je sa navodno NIS-ovim pumpama… Ali svim ovim potezima koji se vrše iključivo zbog budućih izbora možemo dogodine opet da očekujemo reku izbeglica i srpskih i albanskih ali se nadam da će biti pametniji nego mi i bežati hiljadama kilometara daleko od Srbije. Kada mogu peške čaaak iz Pakistana mogu i "Kosovari" i Srbi i Albanci…

  3. Predsednik Odbora Skupštine Srbije za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun……. Kako to loše zvuči….. Može li iko da zamisli ovog čoveka kako radi na pomirenju i podsticanju suživota i mira?

  4. Ocigledno je da je deo poslanika Srpske liste rukovodjen licnim interesima ugrozio jedinstvo predstavnika Srba na KiM.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.