Drecun: Stvaranje velike Albanije nepovratan proces

Ostavite komentar


  1. Mi smo Kosovo izgubili, te izgubili. Ako uspemo da zadržimo severni deo, biće dobro. A velika Albanija se stvara još od Drugog svetskog rata, polako i smisleno. A nama ne treba Treći svetski rat.

  2. Neverovatna je upornost ovog skojevca da sebe uvrsti u red političke oligarhije. Nejak i sa naglašenim žurnalističo pamfletskim stilom izražavanja.

  3. Drecun spinuje za Vučića. Da li on zna šta znači reč nepovratno? Ta reč se u kontekstu njegovog teksta upotrebljava ako je Srbija umrla. Očigledno oni su to rekli.

    1. Kako Drocan da zna kad je premro od straha-Radojičić koga niko ne zna sad „živi“ u Beogradu.

  4. Kako Drocan da zna kad je premro od straha-Radojičić koga niko ne zna sad „živi“ u Beogradu.

  5. Ti Drecune ako hoćeš, prihvataj. A ima nas koji to nikada nipošto nećemo prihvatiti. Ne može se na račun teritorije države Srbije proširivati neka druga država, a ni stvarati neka nova. Ustav se mora poštovati, jer inače kakva bi to bila država od koje svako može da uzme šta mu se hoće? Čitaj Ustav, druže. Malo više optimizma kada se obraćaš javnosti.

    1. Čitam I ne verujem…. pa do juče si govorio privremene institucije takozvane drzave Kosovo… karijeru izgradio na priči o Kosovu nesrećo… ipak je ovo viša pravda, ovu skalameriju od ugovora s Kosovom donece Vučć, Djurić, Vulin, Stefanović, Gašić, Drecun and company… sve jedna do druge intelektualne gromade.

    2. @Mikica***I šta ćeš da uradiš po tom pitanju? Inače,i Kosovo ima Ustav,svoj a ne srpski.

  6. Znači po Drecunu Albanija će sledećih 60 godina da ulaže u nerazvijene tj u Kosovo , ko Srbija da bi bila protiv teža Srbiji.
    Meni je jasno da novinari nemaju baš sjajno obrazovanje , ali izgleda je Drecko vrhunac polupismenosti u novinarstvu, Albanija nemože ni sebe da izdržava, a kamoli Kosovo, dve zemlje svaka ponaosob, Grčka i Srbija bi mogle za jedan dan da sravne Albaniju i Kosovo zajedno. Jer nijednoj nije u intresu to što lupetate.Prestanite da prodajete maglu narodu polupismenjakovići isti kao i oni iz Prištine i Tirane !

  7. Decenijama se novac slivao i slivao na zapadne racune. Od 98. je poceo proces stvaranja drzave koja ce zapadu sluziti za laksu kontrolu oruzja, narkotika i belog roblja. Sve je stvar interesa, a mi smo u procepu.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.