Drecun: Ukoliko se ne formira ZSO, imaćemo veliki haos

Ostavite komentar


  1. Sigurno je da je formiranje ZSO više nego potrebno našem narodu na KiM,jer jedino tako možemo odbraniti interese našeg naroda.

  2. "U južnom delu Kosovske Mitrovice je puno islamista, što su podaci međunarodnih organizacija, kaže Drecun dodajući da postoji opasnost da se neko zaleti automobilom i izazove napad."
    Kad Drecun ima ovakvo saznanje, sta EU radi povodom toga?

  3. Svakako da formiranje ZSO ima za cilj da se poveca stabilnost i nastavi sa ocuvanjem mira i radi se na tome.

  4. Priština stalno diže tenziju i sve više izgleda da nemaju argumente za mirnu raspravu i rešenje pa pribegavaju pravljenju haosa i nemira kako bi za to optužili srbiju.

  5. Istina je da postoji puno građana albanske nacionalnosti koji se bore na strani ISIS-a i DAEŠ-a, a videli smo šta se dogodilo u Berlinu, Minhenu i u Nici. Taj potporni zid mora da postoji. Kad su takvi, neki ljudi.

  6. Albanci će i dalje kočiti formiranje ZSO, to je sigurno, jer oni ne žele da učine ni jedan korak u ispunjavanju srpskih zashteva.

  7. Najgori su "srbi po profesiji" poput M.Drecuna. Poreklom sa crnogorskih krsa (gde lisica postu nosi a vuk je domaca zivotinja) docepao se Beograda i jedini nacin da se cuje je da bude "veci katolik od pape" odn veci srbin od Irineja.
    Nazalost ovako dobro placenih "patriota" ima podosta po Beogradu.
    Zato ce se sa ovakvima valjanje u zivom blatu nastaviti do daljnjega i do iznemoglosti.

  8. Kako svi vi zaboravljate da kazete da je ZSO u saglasiju ustava Kosova! Dakle postace jos manja kao sto je sada AP Vojvodina u sastavu Srbije! Toliko obmanjujete narod dok konacno vam se svima jasno ne predoci da je ukidanje sporne preambule iz ustava Srbije uslov islova za clanstvo u EU!

  9. Drrecun kaze: "U južnom delu Kosovske Mitrovice je puno islamista". Ali ne pominje da je jos vise islamista u samoj Srbiji (Sandzak). Druga glupost je da je sruseni zid od preko 2 metra bio potporni. Ako je tako zasto onda, poslije rusenja nije se masa pomjerila. Trece, kako su specijalci dosli do Raske da zaustave voz? Zasto je voz bio isaran provokativnim parolama? I na kraju, zasto srpski politicari lazu svoj narod?

  10. Drecun odlicno poznaje tamosnje prilike i treba mu se verovati. Nadam se da ce uskoro biti formirane ZSO koje su garant za bezbednost srba.

  11. U pravu ste gospodine Drecun, ZSO neće sigurno formirati Tači i Mustafa sa svojim tzv "političarima" i nekim tamo „uniformisanim“ licima. Definitivno se samo i jedino pitaju Srbi na KIM kao reprezent Briselskog sporazuma!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.