Drecun: Zapad nas stavlja uza zid na streljanje

Ostavite komentar


  1. jedino je važno da je ovaj VELIKI SRBIN sa Kosova svome sinu obezbedio unosan biznis i da svoja kvazi politička trucanja bljuje u jutarnjim programima RTS-a!

  2. Ovo je fakticki priznanje nezavisnosti Kosova u vise faza da nekako to lakse progutamo a izgleda da Vucic na to prostaje samo da se ne ugrozi cuveninajveco ekonomski napredak u celoj Evropi o je sebi uvrteo u glavu fa mora da udje u istoroju kao najveci reformator Srbije i nema t

  3. Da li, slučajno, prethodno upućeni komentar od Petra nije po ukusu administratora, odnosno njegovog poslodavca?

  4. Dobro ide ovom pripadniku nacionalne manjine,i ako Vlasin po nacionalnosti ,dobro se uhlebio pricajuci staru mantru o Kosovo kao srce Srbije .Kljuc uspeha u srpskom drushtvu kao politicar ….

  5. Ana nam je rekla da će se tek sutra u ponedeljak,posle sednice vlade Srbije,znati o čemu su razgovarali pet predstavnika i predcednik , kad čitam neki milovan još juče tolmači i natukleba o čemu je razgovarano i dogovarano sa predcednikom,možda sam lud, a kako ste vi ostali,,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.