Država je narodu priuštila Mišu Vacića

Ostavite komentar


  1. Koliko ja znam u drzavnim institucijama NE MOZE raditi osudjivano lice! Kada je u pitanju uslovna kazna, mora se cekati da prodje zakonski rok, kada se ona BRISE, pa tek posle toga lice se smatra da nije kaznjavano! Dakle, gdin Vacic je zaposlen PROTIVZAKONITO po vise osnova: 1. nije raspisan konkurs, 2. njegovo radno mesto nije ni postojalo vec je za njega izmisljeno, 3. on je pod zabranom zaposljavanja u drzavnim institucijama, 4. nema odgovarajucu kvalifikaciju za posao koji radi. A to sto su ga "trazili" SNSovci sa Kosova, pa su im ga "priustili", je van svake pameti!

  2. Ma kako se meni cini taj klinac radi ili na svoju ruku ili laze za nekoga koji ga debelooo placa. Niko normalan se ne bi ponasao onako kako se on ponasa !

  3. Ovaj čovek je podmetnut da opstruiše i uništi Marka Djurića!!
    arko najuri ga pod hitno!!!

  4. Nesto mi ovaj lik ne uliva poverenje, ali valjda Djuric zna koga drzi na tom mestu.

  5. Pitam se samo, dali je posle gostovanja ovog lika na N1, onom Đuriću, i Vučiću barem malo bilo neprijatno da ga slušaju, i dali su se zapitali, šta im je sve to trebalo ?

  6. Marko Djuricu ovog klinca podhitno najuri….Njegov cilj je da sam sebe promovise deli svuda vizit karte radi protiv Interesa Srbije!

  7. Ko zna ko je njega tu postavio, cim on nece da se izjasni o tome. Sve mi vise lici da je to namerno uradjeno kako bi bio na smetnji i rusio ugled drzavnim organima!

  8. Odjednom svoje stavove smatra za Vladine, sad je navodno angazovan na osnovu ugovora o delu,a predstavljao se kao savetnik Marka Djurica.

  9. Ocigledno je da je on poslat da kopa i unistava sve pred sobom. Neko stoji iza njega.

  10. Ovaj klinac je ošigledno poslat da provocira marka Đurića. Ide i šeta okolo sa lažnim vizit kartama. Najbolje bi bilo da ga Đurić najuri i to što pre.

  11. Ma ajte molim vas, ovaj lik je totalno nebitan i ne razumem što mu mediji posvećuju toliku pažnju. Čovek nas bruka na svakom koraku i ako ovako nastavi još više će da nas osramoti. Treba ga najutiri…

  12. Mali Miša – paradigma Vučićevog kadra. Mišu i intelektualno i radno "sposobnu i podobnu" mu sabraću, Vučić plaća milionima evra godišnje iz budžeta, dakle, parama koje prethodno uzme od nas. Ako ovo nije dovoljno za katapultiranje u … do đavola, nema nam spasa.

  13. Rekao bih po frizuri ovog deckica da ga je Pahomije postavio na tu funkciju. Crkva je kao mafija samo ubacuju svoje drugare na pozicije.

  14. Kako je to dopustivo da ovakav čovek radi na takvom mestu, promena radnog mesta, pa neka malo razlisli da je iznad države.

  15. Protivzakonito i protiv svih akata medjunarodnog prava Klinton-NATO mafija je bombardovala Srbiju i okupirala teritoriju Kosova da bi se to proglasilo drzavom. Kada je tako, onda se protiv toga mora boriti svim sredstvima . "Danas" je glasilo te globalisticke mafije i nema pravo da Srbima prica o zakonima i zakonitostima .

  16. Činjenica je da Vacić ide okolo i maše lažnim vizit kartama, a da i ne govorimo o tome što mu je debelo plaćeno da remeti rad kancelarije za KIM i Marka Đuića.

  17. NIJE NAM GA DRZAVA PRIUSTILA,VEC JE NEKO TU POSTAVIO VASICA SA CILJEM DA RADI PROTIV DJURICA,

  18. Kakav belosvetski sram i blam vučićevih kadrova!!! A botovski pokušaji tipa-"Đuriću, oteraj ga", su jadni. To je mišin poslodavac, vučić na brzinu morao da smisli pokušaj vađenja iz dna septičke jame u koju ih je mali miša sve povukao.

  19. Smatram da Vacic nije adekvatan kadar za posao koji obavlja, obzirom da ga ne obavlja kako bi trebalo, vec uzurbano radi na licnoj samopromociji.

  20. Ovog malog Mišu izabrao, doveo i postavio Vučić, prema sopstvenom liku i delu, kao što je postavio i svog Marka Đ. Jadni su i uzaludni botovski pokušaji da malog Mišu predstave kao strano telo u kancelariji za Kosovo i da sda kao traže da ga Vučićev Marko otpusti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.