„DS da objavi imovinu svojih funkcionera“

Ostavite komentar


  1. Ala ovaj Jovanov lupeta bože dragi, pa mi smo skoro duplo bolje živeli za vreme žutih nego sada, privreda je normalno radila, a sada samo laži i laži o nekakvom rastu, a narod sve losije i lošije živi .

    1. Izvinite na kojoj planeti ste vi živeli?Ja u Srbiji i sećam se da se živelo od dividendi ko je imao sreće da ih dobro proda prilikom privatizacija društvenih firmi. Sve društvene firme su prešle u privatno-kumovsko vlasništvo po ceni od 3 evra.Ostale su dovedene u stečaj i zstvorene,pa se javlja problem što ne mogu da se otuđe.NSZ su pune nezaposlenih ljudi.Eto života dok su vladale demokrate.

  2. Pa,vi ste Drzava,na vlasti ste 6 godina,pa sto ne procesuirate sve one za koje postoji sumnja o nelegalnom bogacenju. Inace,vasa galama postaje nepodnosljiva,tim pre sto ste na vlasti,pa imate sve moguce instrumente.

    1. Veliki su to prevaranti..Sva imovina se vodi na treće lice tako da oni u najmanju ruku i dalje žive kao postanari i spavaju u tetkinom sobičku na starom madracu.

  3. Kad ce DS da vrati sve sto je uzela od naroda ko ce da vrati radnicima fabrike koje su oni upropastili da bi za male pare kupili njihovi finansijeri i tajkuni, njihovi bivsi lideri ne zna se ko se vise obokatio dok su bili na vlasti a sad napadaju guvernerku koja dobro obavlja svoj posao

  4. Koji apsurd, uništili su srpsku ekonomiju i sada prozivaju ljude koji su odgovornom politikom podigli ekonomiju iz pepela. Ako objave imovinske katre bivših lidera DS videće se da su oni radili samo za lični budžet..

    1. Alo Jovo, više od polovine tog vašeg poštenog SNS članstva je bilo u tom lopovskom DS-u ili se vi, pošteni, toga ne sećate !

    2. Ko je ekonomiju 2000. doveo do pepela i ko ju je posle 2000. oziveo?
      Ko je vladao za vreme svetske ek. krize a ko sada kad je svet. ekon ozivela.SAMO BUDALE I NEOBAVESTENI STAVLJAJU GLAVU U PESAK I ZABORAVLJAJU STA NAS JE SNASLO OD 90.
      Ne ponovile se devedesete i propast koju su nam doneli sps i sns!

  5. Smatram da je „Danas“ suviše ozbiljan list da bi objavljivao besmislene izjave političkih marginalaca.

  6. Ovi farbani radikali su sve bezobzirniji. Jovanovu znaš li koliko je 25*25.
    To je minimalna zarada puta 25 . Toliko ima Jorgovanka platu . plus…I ti optužuješ žute, koji mi isto nisu dragi ali ste vi ubedljivo najveće zlo.

  7. Trebalo bi uporediti imovinu funkcionera bivšeg DOSa pre 5og oktobra i sada. Svi su od proletera i studenta, sada postali privrednici i vlasnici unosnih nekretnina.

  8. Milenko , zaboravio si dvojicu finansijskih „eksperata“ zute bagre , Mladju Dinkica i Bozu Djelica .

  9. Ja predlazem da poreklo imovine objasne, pored tzv. zutih, i AV i Toma diploma itd. I jedno logicno pitanje: S obzirom da SNS ima apsolutnu vlast vec 6 godina, sto ne donesu Zakon o poreklu imovine? Mislim da cak i botovi znaju odgovor i pored totalne zaslepljenosti.

  10. Ali najbitnije je da se vidi imovina ore dolaska na vlast i posle odlaska sa vlasti jer u tom periodu je pola drzavne imovine zavrsilo kod njih.

  11. Naravno da ne mogu da se porede rezultati napretka zemlje i rezultati ponižavanja i uništavanja što je DS radio.

  12. A šta beše ono radi tvoj bivši šofer za “ zasluge “ večernje debelo unapredjen.Msm posle diplomiranja na edukonsu….pola grada se bre smeje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.