DS drži sednicu Glavnog odbora, štampa piše da se približavaju „Moramo“

Ostavite komentar


  1. DS i treba da bude bliska sa koalicijom ‘Moramo’, jer su najsličniji programski. Češćim razgovorima će se doći do zajedničkih stavova i rada a u budućnosti možda i do ujedinjenja (što bi bilo najbolje za Srbiju).

  2. Priblizava se nista nicemu. Tako nekako, ili tacnije prbilizavaju se bezvredni bezidejnima. Najtacnije priblizavaju se politicki tragicari gubtinicima.

  3. Nije loša ideja ali to je samo sabiranje njihovih glasova ako u percepciji birača postoji efekat sinergije.Ipak najveci kapacitet opozicije su neopredeljeni birači kojih uvek ima izmedju 40 i 50 posto.To su inteligentni ljudi i očigledno nežele da glasaju za druge nego za sebe.Rešenje se namece samo po sebi.

  4. Dotle ste stigli da MORATE da prezivite, Tadic i Suti vas srozali nacisto.

  5. Vucic uvodi snkcije Rusiji tako da vi proevropejci mozete u zaborav,uz podrsku Rusije Bosko Obradovic novi vodja

  6. Dobar potez DS_a i koristan za politički život u Srbiji. Da se režim plaši saradnje u opoziciji, vidi se po glupim komentarima botova.

Ostavite komentar


Politika

(FOTO) Ko je sve došao Dačićevim socijalistima na proslavu? 10

(FOTO) Ko je sve došao Dačićevim socijalistima na proslavu?

Premijer Srbije Miloš Vičević, predsednica Skupštine Ana Brnabić, kao i brojni ministri pristigli su na prijem povodom 34 godine od nastanka Socijalističke partije Srbije. Njih je u Sava centru dočekalo rukovodstvo socijalista, na čelu s predsednikom partije i ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.