DS: Jovičić (SNS) mora da plati 300.000 dinara Božoviću i Pajtiću za povredu ugleda i časti

Ostavite komentar


    1. Kao sto si mogao da procitas ako si pismen tvoj politicki idol je lagao i proglasan je krivim zbog lazi. To dokazuje da sve sto si cuo ili procitao o Bozovicu i Pajticu u medijima pod kontrolom vlasti su verovatno lazi i klevete.

      1. a jel dokazuje to da vucic ne kontrolise sudove? da ih ne kontrolisu mozda oni koji su sa BIA pravili spiskove, zasta nam je lupljen samar vec…

    2. Dali su imali cast ili ne sud jw dokazao da su imali. Laz mora da se plati. Samo tuzbe protiv ovih na vlasti je jedini lek da prestanu da lazu i obmanjuju javnost. Posto tuzilaszvo ne reaguje na sirenje laznih vesti koje predstavlja kd po kz srbije.

  1. na primeru jovičića se ona narodna pokazala kao tačna i bukvalno. mislim na izreku „u laži su kratke noge“ : )

  2. Tačno.Još uvek postoje sudije koje je postavila DS.2009.ali,kad te sudije shvate da oni koji su ih postavili po stranačkoj pripadnosti u sudiske fotelje neće više doći na vlast,okrenuće “ćurak“.Živi bili pa videli.

    1. Zabrinjavajuce je jedino sto postoje sudije koje za izazivanje saobracajne nesrece sa smrtnim ishodom i za bezanje sa mesta nesrece u kojoj je zivot izgubilo dete su presudile da ubica nosi nanogicu jer televizija ubicinog tate radi u sluzbi Vucica i sns-a i najgore je da postoje ‘ljudi’ koji ce i pored toga na prolece glasati za sns i za vlast uz ciju pomoc je takva presuda doneta.

  3. Mnogo im je velika čast kad je ova sića dodeljena. Smešno, ako ugled i čast merite novcem, a ne podrškom naroda.

    1. Niste još shvatili da masovnost/podrška nije merilo kvaliteta? Ali važno je da se za lažne optužbe odgovara i materijalno. Na žalost, to neće smiriti režimske tabloide. Za njih je ovih 300000 din zaista sića .

    2. Ne meri se čast i poštenje novcem (možda kod vas u SNS-u), nego sudskom presudom koja govori koliki ste neljudi vi iz vladajuće stranke (Vučić, Maja Gojković, Martinović, Orlić, Nebojša Stefanović, Siniša Mali, Goran Vesić, Marjan Rističević …… .

    3. I Hitler je imao podršku miliona. Da li to nešto govori o njegovom ugledu i časti?

  4. SNS strucnjaci pustite sudove da rade svoje, Jovicic ce svakako javno izneti dokaze, kada ih vec nije izneo u sudskom postupku, ovo je zaista najjace…cast se ne kupuje parama u bilo kojoj kojoj profesiji vec se placa naknada za povredu…uticak Vucica na sud, aman pobratime to je parnicni postupak, te ili postoji uvreda ili ne, tu se samo utice na visinu stete, a ona je smesna, minimum je morao biti 1.000.000,00 din., uticak se vrsi svakako a primer ti je koalicioni partner, Bogoljub Karic…ali dzaba je, je li?

  5. Jovčić,efemerna ličnost,bruka za opštinu na kojoj sam rodjen i živim 65 godina.Bezlični provincijlac…Samo još da nauči nazive ulica.

    1. S obzirom da se ove sume po pravilu uplacuju u dobrotvorne svrhe,ispada da su ovi iz sns dobrotvori i to sa drzavnim parama

  6. Ajme…novi „vetrovi i bure“ polako pristizu…ni sudije vise ne smirglaju „POLIGRAF i KEVE mi nisam “ eeee…jeste „sitnis“ ali svaka cast za donacije u humanitarne svrhe (Sergeju takodje skidam sesir do zemlje) nego ne zaboravite ministra Loncara ( i njegov humanitarni fond koji je“nesto“ vise nego diskretan ). Ajme… i gospa NIkolic je imala fond ??? Ca je bilo sa njima ???( sa njom i fondom …za supruga znam…odlicno je )

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.