DS (ne)će imati svog kandidata za gradonačelnika Beograda

Nezvanično se u DS mogu čuti razni komentari - od toga da je još rano za odluke do toga da bi Dragan Šutanovac mogao da trči tu trku
Šta znače najave demokrata da će na sve naredne izbore sa pokretom Saše Jankovića

Ostavite komentar


  1. Zahvaljujući upravo DS-u, koja je ukinula direktan izbor gradonačelnika (jer u datom trenutku nije imala kandidata), sad i imamo doktora Malog.

    Pošto je sada i gradska vlast ustrojena partitokratski, nebitno je da li neko ima ili nema kandidata za gradonačelnika, jer se na izborima glasa za stranke.

  2. Posto AV ne moze da se kandiduje za gradonacelnika Beograda /nece ga beogradjani/, SNS i SPS sa "pratiocima" nemaju drugog kandidata. Reformisana DS koja se polako ali sigurno vraca na put Zorana Djindjica i koja je posteno /bez uslovljavanja/podrzala Sasu Jankovica /koji nece da se kandiduje za gradonacelnika/, mogla bi da kandiduje Sutanovaca /koji svakako ima bolju proslost od one AV I TOMISLAVA NIKOLICA a kojima je vecina gradjana Srbije oprostila DEVEDESETE/ moze da kandiduje i NESTRANACKU LICNOST. Ko su pravi beogradjani? To su novinari Bosko Jaksic, Svetislav Basara, Draza Petrovic…Kampanja za gradonacelnika Beograda pocinje danas, ili Danas.

  3. To je i bilo za očekivanje kada su nesložni između sebe i samo nastoje da prave spletke i haos međusobno i normalno je da su nesposobni da se oko bilo čega dogovore. Tu dogovora nema, već samo svađe i rasprave.

  4. za gradonacelnika i njegovog savetnika bi trebalo kandidovati Vesnu Rakić-Vodinelić i Sasu Jankovica koja bi sami birali svoj tim.Vrsni pravnici koja bi mogli da se uhvati u kostac sa svim spornim i stetnim ugovorima, (ne)delima i nepocinstvima koja je na na stetu gradjana sklapala, donosila i cinila ova vlast. Ako metla krene od Beograda, sa lokalom nece biti problema.

  5. ako Sutanovac bude u tij kombinaciji momentalo povlacim podrsku Sasi iako sam cekao 4 sata u Palmoticevoj

  6. ds ““e postojati doklegod u srbiji ima demokratskog potencijala. treba da nastavi saradnju sa jankovi““em, uprkos sns botova.

  7. Ko može da konkuriše braći Dalton? Pardon, braćiu Malija i braći Vučić? Niko, bato. Možda Bin Zajed ako dođe po svoj grad. Ili pošalje svog kandidata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.