DS o presudi Karadžiću: Vlast u Srbiji da prestane sa predstavljanjem ratnih zločinaca kao heroja

Ostavite komentar


  1. Kako kada je predsednik lepio nalepnicu“Bulevar Ratka Mladića“,svaka priča je suvišna(jednom radikal,uvek radikal,ovo“ evropsko odelo“ su fore na koje naivna Evropa pada misleći da je istina?)

  2. Zasto onda niste napisali da su isto tako za zlocine trebali da odgovaraju Izetbegovic i Tudjman.Zasto ne osudjujete zlocine nad Srbima od etnickog ciscenja do nonstopne borbe za slobodu kretanja( napr na Kosovu ).Kako ste sigurni ga je presuda tacna,da niste bili ocevici dogadjaja kad jedan od komandujucih u BiH Mekenzi tvrdi da ne moze biti reci o genocidu kad su deca i zene pusteni zivi i zdravi.A u srpskim stratistima su stradala i deca,cak su se i Nemci zgrazavali nad tim zlocinima.Nemate vi ocgledno balans i tako cete sami sebe diskreditovati u ocima srpskg naroda,jer ni sami nemate nacionalnu strategiju i ne trazite pravdu za nas narod.Nije pravda dodvoravanje Zapadu.

  3. Bravo Dejane …ljuima koji ne zive u Republici Srpskoj ne pada na pamet da smo se i mi mozda branili a ne samo bili agresori!

  4. Svi u okruženju veličaju svoje „zločince“ pa zašto ne bi smo i mi. Zašto da se Srbi posipaju pepelom a ostali da se cinično smeju. Sećate li se bošnjačke histerije kada su oslobodjeni Ganić i Orić ili gotovina u hrvatskoj.

  5. Super. Slazem se sa iznetim samo da podsetim da je u februaru 1995 vas predsednik isao na Pale i sastajao se i podrzavao ovog zlocinca. Podrzavao ga je u odbijanju Vens-Ovenovog plana iz 1993 kao i plana Kontakt grupe iz 1994 godine. Cisto radi podsecanja jer svako treba da se suoci sa prosloscu i greskama iz nje. Uzgred, malo je licemerno setati sa Dverima a njihovog idola nazivati zlocincem. U Srbiji je sve moguce pa tako neki izjednace prava partizana i cetnika 2004 god a sad se pozivaju na antifasizam, pa onda menjaju nazive ulica po Bg tokom 97/98 , skidaju petokraku sa gradske skupstine i slave pa onda odu u koaliciju sa SPS. Prilicno zanimljivo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.