DS: Početi pregovore o koaliciji

Ostavite komentar


  1. Svojom odlukom da kandiduju Sutanovca mesto da podrze Djilasa rukovodstvo DS , kao i toliko puta do sada zabija ekser na sopstvenom kovcegu. Epohalna odluka da izaberu Sutanovca za predsednika, messt neko novo lice pokazuje da ne zele da odstupe od politike koja je dovela na kraju do uspona AV; ostaje pitanje: da li je moglo drugacije? Pa nije, sa ovakvom " elitom" , AV ti i ne treba( da parafraziram izreku)

  2. O kakvim pregovorima ovaj Šutanovac govori. Pa već je DS odlučila da on bude nosilac izborne liste za ove gradske izbore, pa očemu bi sada sa nekim razgovarao.

  3. Umesto uobicajenih predizbornih obecanja, za koja se u proslosti ispostavilo da su lazi, /narocito ona iz 2012.godine o boljem zivotu naroda/ DS i Dragan Sutanovac trebalo bi da gradjankama i gradjanima argumentovano, sa primerima, kazu narodu ZASTO NE TREBA DA GLASAJU ZA SNS, njihove satelite i laznu opoziciju Seselj, LDP, LSV, upitnog Sapica i kukavicja jaja koja SNS pocmece na svim izborima/.

  4. Dogovaraju se kako na vlas da vrate "žutu hobotnicu", onu koja je upropastila i unazadila Srbiju .

  5. DS nema uopšte težak zadatak. Jedino o čemu brinu je dobitna kombinacija za ponovnu obmanu građana. U tome su najbolji! Već smo vas videli na delu!

  6. Ds se malo preracunala i zanela. Pozivaju se na "dvocifren rezultat" na 4 lokalnih izbora, a zaboravljaju da su oni jedina opoziciona stranka koja je izasla na te izbore pa je i normlano da pokupe sve opozicione glasove.. da su i drugi izasli PSG, DJB, NS,…. DS bi imao 3-4%. nesto mi je sumnjivo kod ovog DS. kad vidim da ih Informer vise ne pljuje, a da ih Krstic hvali…. hm….

  7. Dobro je što se formiraju DVE proevropske kolone : Centar desno vodi Đilas, a Centar levo vodi Šutanovac , i koje će zajedno osvojiti 35% glasova ! Onda će se morati praviti dogovor sa onima koji su izašli samostalno :Šapić-8%, Beli-7%, DJB-6%, Dveri-5% , da bi se formirala gradska većina !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.