DS: Podnećemo krivične prijave zbog Koridora 10

Ostavite komentar


  1. Pa mislim da je država Srbija pravna odgovorna država i da ima organe koji su u stanju da zaštite interese države i kazne eventualno odgovorne ukoliko ima krivične odgovornosti. Politički marketing u ovom slučaju nije potreban.

    1. Dragi obliku života Diznilend je ozbiljna država. A tvoj vodja je rekao da je ovo teritorija a ne država. Nisi pazio na času. Sedi 1.

  2. Ali pre toga prijave protiv svih kriminalaca, koji su nas ojadili tokom i nakonpetog oktobra 2000. godine.

    1. To mislis na:Covica,Vlahovica,Risticevica,Malog,Vesica,Kostica,Draskovica,Trivanovu,Popovic… mislis na njih

  3. Oni koji su nas najvise pokrali, nakon petooktobarskog puca, imaju jos obraza da govore o nekakvim prijavama. Neka se prisete kakva zla su nam naneli, a potom da se pokriju i zacute.

    1. Nabroj i dokumentuj zla žutih koja su veća od naprednih, ili nastavi da živiš u večnoj sramoti..

  4. Postoje institucije koje ce utvrditi odgovornost za sve sto je potrebno. Ovo je samo pokusaj prikupljanja jeftinih politickih poena i skretanja paznje na sebe jedne politicke opcije koja gotovo da ne postoji vise na politckom nebu drzave Srbije.

  5. Ko radi taj i gresi. Najbolje je ovima (zutima) bilo kad su krali a nista nisu ni rdili, pa time u radu smanjivale greske. A pokrali ni sami ne znaju koliko. Sram ih bilo. Ti zlikovci imaju obraza da nekome dele savete.

  6. Ovi iz DS bolje da cute. Pamtimo dobro sta se sve radilo dok su oni bili na vlasti

  7. DS pokusava nekim suludim tuzbama da pokazu da su zivi, i da se kao bore za gradjane koje su ojadili tokom njihove vladavine.

  8. Botovi, jel vam to sada daju i dezert uz sendvic pa morate da napisete vise od par besmislenih reci?

  9. Kadrovi napredne stranke nemaju veze sa ovim, pa nije niciji stric ili tetak bio izvodjac radova vec spanska firma, konkretno u ovom slucaju. Nemojte da spominjemo vase kadrove i njihovu strucnost.

  10. Zutaći se javljaju? Sa kojim pravom, bolje da se sete koje firme su oni uništili i šta su oni radili. A bolje je pitanje da li su oni išta sagradili tokom svoje vlasti pa makar da se to posle i srušilo. Nikad ništa.

  11. DS stvarno misli da je narod zaboravio sta su radili dok su bili na vlasti? Pa, otisli su ispod cenzusa, eto sta narod misli o njima.

  12. Sta znaju Spanci koliko miliona evra jos fali da se dovrse stanovi u Beogradu na vodi, koji su svecano i radno proglaseni da su zavrseni i useljeni. Sad kad ce potporni zid ponovo da se svecano po treci put gradi, sad ce biti i koje milionce evra da se sa Grdelicke klisure prebaci na BW. Skandalozno vodjenje gradilista. finansija i drzave. Za ove ljude -koji su trenutno na vlasti nisu krivicne prijave vec preki sud, jer jedino tako mozemo da se spasimo od njihove POHLEPE i smanjene uracunjjivosti.

  13. Застрашујуће је људи, ово што нам се дешава, а још више то што се сви ви бавите тиме ко је више покрао, грешио и тиме правдате то што све више тонемо, што нам се уништава Србија, што нам деца одоше на све стране света…. Па зар је могуће да не схватате да није најбитније како се зове партија, већ колико ко ради у интересу свих нас?! А ова догађања су застрашујућа.. Наставите ли да оправдавате било кога ко овако сатире све чега се ухвати, за коју деценију НЕЋЕ БИТИ Србије..

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.