DS: Posle režimske farse, nastavljamo borbu za slobodne i poštene izbore

Ostavite komentar


      1. 2008. izašlo 47%, Tadić pobedio Nikolića i tad je to bilo u redu?

    1. Podrška Lutovcu? Pa juče samo što se nisi pobili ispred sedišta DS-a.

    2. Jes vala juče je tri puta bežao sa pečatom u džepu od protivnika u svojoj stranci. Hajde Vido počisti tu bagru. Nikada Vam SPO i sva srpska opozicija neće zaboraviti 9. Mart 1991. Podrška za Vidu. Podrška za pećkog zeta Bašića.

  1. Uskoro ce DS bit stozer za odbranu Srbije i demokratije i samog opstanka Srpske drzave.

  2. Bojkot je delimično uspeo, jer sad DS kao najveća opoziciona stranka mora voditi računa da se ne raspadne , a održaće se samo ako budu pošteno radili i vodili računa da u stranku ne ulaze ljudi iz ličnih interesa već najstručniji kojima je stalo do SRBIJE. Opozicija koja je bojkotovala izbore mora ostati jedinstvena sve dok ovog DIKTATORA ne oteraju u političku prošlost jer je zajedno sa Šešeljem vršio pritisak na nesrpsko stanovništvo i bio ratni huškač.

    1. Ko je diktator videlo se juče na sednici DS-a, a ne na izborima, nego kupuj nove cipele, treba šetati naredne 4 godine, i obavezno da budu udobne.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.