DS postavila pitanja Ani Brnabić

Ostavite komentar


  1. Premijerka Ana Brnabić nije išla u UN da pregovara o KiM sa bilo kim i za njen govor u UN nije potrebna „platforma za pregovore“. Kada je reć o obaveštavanju, DS ne treba da se sekira, dovoljno je bilo da pratite prenos i budete sasvim dovoljno obavešteni. Vama čovek sve što poveri okrenete protiv Srbije i interesa Srba, tako da je i ovo što ste čuli, za vas previše informacija.

    1. Alo, da li znas da premijer/vlada ne mogu da vode politiku bez parlamenta? jel si cuo za institucije? Ili samo sendvic?

  2. Samo o KiM se nemojte izjašnjavati. Dosta smo pod vlašću DS-a gubili od „Kosovo sa zvezdicom“ do graničnih prelaza između Srba u sred Srbije. A koliko se sećam upravo je DS minimizovao 1244 svojom nakaradnom politikom i tvrdnjom da je to „Miloševićeva kapitulacija“!

  3. A naprednjaci nisu znali kakva je situacija kada su se borili da osvoje vkast? Zašto su uzimali vlast ako nisu imali nikakvo rešenje? Baba Stana iz ulice bi mogla učiniti više, jer bi pitala nekog pametnijeg. Ili su došli na vlast da zasednu na budžet i plaćaju vojsku botova i glasove birača i drže Srbiju u okuoaciji.

  4. Demokratska Stranka treba da se stidi svog ponasanja.Postavlju pitanja koja nemaju veze sa realnoscu.Da su pratili vesti,shvatili bi sta je Premijerka izjavila.Demokratska Stranka je duzna odgovori gradjanima,koji su ostali bez posla u Naftagasu,Zasto su prodali Naftagas,i zasto su otimali pare od gradjana Srbije,i doveli nas do prosjackog stapa,i kada ce Demoratska Stranka vratiti novac gradjanima,i zasto vec kada su prodali Naftagas,nisu zastili radnike,koji tu rade trudeset i vise godina,da ne smeju dobiti otkaz.Demokratska Stranka je duzna da odgovori gradjanima na ovako vazna pitanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.