DS: Pretnje otkazom Dragani Rakić

Ostavite komentar


  1. DS je zavrsio svoje,posle afera sa azotarom i razvojnom bankom.Ne verujem da ce uopste neko dati njima poverenje.Stoga ne verujem da neko uopste pritiska nekog iz DS…

  2. DS bi mogao da se malo pozabavi svojom strankom ,a što se tiče SNS oni se za sada dobro ophpde prema svoim članovima i veoma dobro funkcionišu.

    1. Naravno prema svim članovima SNSa, ostalima sleduje progon. Uskoro očekujem i goli otok od ove bahate, banditske, samožive vlasti.

  3. Čisto sumnjam da joj je neko pretio otkazom …ako je tako sto ga nije dobila i dalje je u vrhu DS.To je samo jos jedan nacin da DS pljuje vladajuću partiju.Čvrsto se držite za fotelje vi koji ste je stekli preko stranačke funkcije.

      1. @verka: a u opisu poslova ti je da si okacena na internet i da piskaras komentare?! i jos se hvalis?! narod te placa botino neopevana

  4. Ako ništa drugo, ovo nam je za nauk i putokaz kako treba da se odnosimo prema SNS-ovcima kada uskoro postanu minorna opozicija, jer… Pošteni ljudi nemaju nikakve šanse protiv razbojnika i batinaša, ili odgovaraju istom merom, ili propadaju!

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 10

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.