DS: Procenu štetu koju čini bilo ko, pa i oni koji zloupotrebljavaju vlast

Ostavite komentar


  1. I to kazu oni za cijeg mandata su formirane sve moguce vrste mafijaskih organizacija.Setimo se samo nekih od njih.Drumska mafija,prosvetna mafija,farmako mafija…i naravno nadaleko cuvena stecajna mafija.

    1. SNEZANA JANKOVIC:Mi smo to zlo smenili na izborima 2012. godine sa nadom da nam se neće više nikada povratiti.

  2. Što niste o tome razmišljali gospodo pre nego ste krenuli da divljate i uništavate nečiju imovinu? Sad bi Strabag lepo trebao da vas tuži pa da vidimo šta ćete dalje. Nije ni čudo što ste spali ovako nisko kad imate fikusa Lutovca da vas vodi i bude Đilasov poslušnik.

  3. Ne bi trebalo da se raduju u DS tome. Ne misli Vesić samo sada da se preispita, jer nema ono što je prošlo dok je DS harao, da se označi kao pojela maca i nikom ništa. I taj period će se ispitati, a onda bojim se da će teško ostati od rukovodstva DS van krivičnog gonjenja.

  4. Vrednosti SzS su niske i moraju preduzeti odgovornost kakva bude odgovarala delima koja cine.

  5. Umesto da DS osudi rušenje grada oni sada vode brigu ko će procenjivati štetu.

  6. Svu stetu koja je nastala trebalo bi da plate Djialas, Obradovic i Jeremic koji su organizatori ovog skupa, a ne narod ili kako oni kazu studenti. Sramota.

  7. Razmisljao sam o zadnjem govoru Amfilohijevog zeta Kostunice kada je dao ostavku u DSS.Neobavesteni saradnik udbe od 1974 izjavi -ISPUNIO SAM SVOJU MISIJU UNISTIO SAM DS. Analiticari UDBE i KGB su dobro isplanirali kad omandaju Djindjica porobljavaju Srbiju i sve se vraca na staro. Retardirani Tadic pa njegov kum pa ovaj onaj su pozeri i slavske svadjalice bezmozgasi koji rade za vlast na cijem vrhu piramide je jos uvek Stanisic MIRA MARKOVIC i razni milijarderi i kriminalci. Tek posle jakog potresa mozda ce DS napredovati ovako ostaju da sluze ko pljuvaonica za nesto sto nisu krivi i sto su platili glavom.

  8. Setimo se malo kako je bilo u vreme njihovog mandata, bese razne vrste mafija,a sada oni nesto hoce da pametuju

  9. naprednjaci su toliko ogrezli u kriminalu da su prestali da to smatraju lošim i ubedili su i sebe i njihove botove kako su oni anđeli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.